Ako poznám, či má žena snubný prsteň?

Príspevok v téme: Ako poznám, či má žena snubný prsteň?
Almarinos

Ako poznám, či má žena snubný prsteň?
Myslím si, že nie som sám. Ide o to, že by som sa rád porozprával s jednou ženou/spoznal ju viac, ale má na ruke prsteň s priehľadným kameňom.
Nechcem riskovať situáciu, že by bola zasnúbená. Vtedy by som to neurobil Dá sa to vôbec odlíšiť zásnubný prsteň od iného/nezásnubného?
A nie som do nej zamilovaný, ale rád by som ju viac poznal.

Almarinos

Zatiaľ som s ňou nebol, lebo robí v jednej predajni. Ešte uvidím čo spravím :).Až tak naliehavé to zas nie je.

In blossom

Nerozumiem ti autor. Na jednej strane nechces s nou prehovorit, ak zasnubena je, na druhej pises, ze s nou nic nechces riesit okrem rozhovoru. Tak to by ti malo byt jedno aj ked je vydata, nie? Preco by si mala o tebe mysliet nieco zle. A preco sa bojis, ze to musi byt len medzi vami, si snad zenaty s nejakou stihackou, ktora ti spravi peklo len zato, ze sa porozpravas aj s inou zenou? :-p Neblazni, presne ako pises, vela zaujimavych ludi nespozname len kvoli nasim divnych konstrukciam v hlavach. Ak sa stretavate na pracovisku, tak o to skor to nikomu nepride divne, ze sa clovek zoznamuje aj s ludmi z inych timov atd, jednoducho small talk. Ja mam vela priatelskych vztahov na pracovisku aj cuduj sa svete, so zenatymi chlapmi, no a?

Btw, odpoved na tvoju otazku: nezistis to z prstena, ci je zena vydata alebo nie. Napr. ja nosim rozne prstene, niektore som dostala od rodicov, ine mam pamiatky z ciest. Ale uz sa mi stalo, ze sa ma jeden chlap co ma balil spytal ci som vydata, ked mi pozrel na ruky. A kedze som s nim nic nechcela, tak som ho nechala v tom, sam si to v hlave tak pokombinoval, tak co.
Mozno predsa len urcita napoveda by bola, vsimni si, ci celkovo nosi sperky, napr nausnice, na krku alebo tak. Lebo su zeny co sa rady zdobia a menia si sperky podla nalady, alebo su zeny, co maju napr jedny rovnake male nausnice v usoch 1aj 0 rokov a to je tak asi vsetko, takze taka ked ma na prste nejaky prsten, pravdepodobne to bude snubny. Ale aj keby bola vydata, rozpravat sa s nou predsa mozes :D

Almarinos

:) Akože ja viem že to nie je neslušné sa jej prihovoriť a tak, ale toto je veľmi špecifická situácia.
Ona nie je len také nejaké dievča odniekiaľ.
Je to niekto, s kým by som rád pohovoril, ale neviem, ako by ma tá baba prijala. A bojím sa toho negatívneho a že sa budú o mne zas šíriť reči. (Čo už sa nejedenkrát stalo v minulosti) A to zas nie je moc príjemné. Takže opatrnosť je vždy na mieste.
Ale ktokolvek číta tento môj príspevok, možno vídavate aj vy nejakých ľudí, s ktorými nehovoríte, ale zaujímate sa o nich. Nikdy s nimi možno nebudete hovoriť, lebo vlastne ani nebudete mať na základe čoho. Ale keď sa na tým zamyslím, tak to bude škoda prežiť ten život bez toho, aby som s tým človekom hovoril. Takto uvažujem. :)
Len škoda že nikde nemám istotu, že by to nezostalo len medzi mnou a ňou.
Čiže človek musí aj myslieť nad tým, čo všetko by mohlo nastať,keby som s ňou hovoril.