Dobrý deň mám 18 a moja priateľka má 16 chodíme spolu už rok a pol . Mám problém že zo dňa na deň sa niečo stalo ani sám nechápem čo išli sme von bolo všetko fajn na druhý deň sme si písali a už nebolo nič fajn napísala mi že nevie či ma miluje že som otravný a že má iba 16 rokov a chce si užívať a nie iba somnou byť stále tak sme išli zase spolu von a rozprávali sme sa plakala a zároveň aj smiala sa neviem čo mám robiť milujem ju a nechcem ju stratiť keď som bol pri nej smutní tak ma silno objala potom povedala že láska neplač a keď som sa jej opýtal že ty si mi povedala láska a ona že sila zvyku prosím poraďte čo mám robiť
Čo robiť keď frajerka neviem či ma miluje
*Firang*
Toto je skoro na nejaký vážny vzťah..Ja by som ju brala s rezervou veru..
Načo chceš s ňou byť keď ona nevie čo chce? Keď v tom ona nemá jasno?
sama nevie co chce, neries to uz
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
je pravda, ze ste este velmi mladi a chapem aj ju, ze si chce jednoducho uzivat a ze nechce byt este viazana. predsa len ma malo rokov! asi by ste to mali skoncit, lebo sa budes len ty zbytocne trapit!
" plakala a zároveň aj smiala" -no bud ma dievcina nejaku psychicku poruchu, lebo toto normalny clovek nerobí,
alebo hormonalna nerovnovaha- kramy, pms, vtedy zenam sibe, lebo hormony....
Nechám to na ňu musím sa aj tak s tým zmieriť
Toto je skôr nevzťah ako vzťah. Podľa mňa má ona ešte čas a je normálne, že nevie, čo chce.
evidentne nie je zrela na nejaky vztah takze byt tebou sa na nu kaslem. obaja ste este mladi