Som ziarlivy?

Príspevok v téme: Som ziarlivy?
peter87

Ahojte, nechcem robit ziarlivostne sceny, a uz vobec nieco nechcem priatelke zakazovat. Sme spolu zatial kratko, ale je mi s nou uzasne. Momentalne ma vsak trapi jedna vec aj ked to nedavam pred nou na javo. Ma ist s nejakym kamaratom na vino, ktory sa chce vyrozpravat alebo co. Mam to riesit nejak, alebo sa to snazit hodit za hlavu?

pepe542

Zachovaj si svoje nadšenie čo najdlhšie...naivné ženy Ti iste budú držať palce...pravda je taká, že máš šancu päťdesiat na päťdesiat...bez ohľadu na to čo prežívaš . Čas ukáže...

Omen

Peter, pochopil si to správne a zaujal aj správne stanovisko. Problém máš ty, a tak začni makať na svojom vnútre. Zbav sa pochybnosti a negatívnych myšlienok v hlave a zasej do svojho srdca semienko dôvery. Si predsa muž, ktorý si úprimnú ženu zaslúži, či?!

peter87

Ahojte, dakujem vsetkym za reakcie. Ako som spominal, nie sme spolu este dlho. Taku zenu ako je ona som hladal strasne dlho a dost mi na nej zalezi. Vobec si nemyslim, ze by ma chcela oklamat, ak je ku mne uprimna a neklame mi, tak by to urcite nespravila. Verim jej. Nedavam to na sebe poznat, no vo vnutri ma to dost trapi, vlastne ani neviem preco, ci kvoli tomu, ze venuje svoju pozornost niekomu inemu fakt neviem. Minule Mam ju hrozne rad. Nechcem jej hovorit hned na zaciatku taketo veci, ze mi to vadi, aby si o mne nezacala mysliet, ze zo mna bude nejaky ziarlivostny maniak, a teda neviem, ci to pochopi.

pepe542

Hlúposť. Ak chlapovi niekto pretiahne ženu, je to kolega z práce, sused, kamarát alebo rodinný priateľ. Ľudia ktorý nie sú podozriví a majú k nej neobmedzený prístup. A nemusia sa s ňou ako cudzí zoznamovať. Konverzácia prebieha prirodzenejšie a je menej zábran. Negatívnou stránkou takéhoto kamarátsva je vždy prítomné sexuálne napätie medzi mužom a ženou. Len čo sa mierne pripijete a odviažete, je tu riziko, že skončíte v posteli. A v tom prípade sa už o kamarátoch hovoriť nedá. A ste v tom. No nie je v tom láska, ani priateľstvo. Nie si pre neho kamarátka, ani láska. Nie si nič a časom to bude aj tak len o sexe. Ale skutočný vlastný vzťah to rozbije. Preto takéto kamarátstvo nemôže fungovať. Ešte horšie je ak bol kamarát aj Tvojím bývalým. Spôsobí to len zbytočné trápenia. Tak hor sa do toho.

chamomile

Ja si myslim nieco ako emminar a pod., niekto si lepsie rozumie s opacnym pohlavim, mozu byt kamarati, preco nie. Mozno su zvyknuti kecat pri vine, lebo ten chlap ma rad vino, tak pozyva na vino.