Sibírsky Husky

Príspevok v téme: Sibírsky Husky
Tutenstein_xD

Rozmýšľal som, že by som si kúpil Sibírskeho Huskyho. Vždy sa mi toto plemeno páčilo, ale sú tu tri háčiky. Bývame v byte, robím krátky a dlhý týždeň, kde pracujem od rána do noci, takže by som sa mu nemal ako venovať naplno a taktiež máme mačičku, ktorá má cca 6 rokov, takže neviem, či by si zvykli.

Máte niekto tiež väčšieho psíka v byte ? Bol by to veľký problém si zobrať do bytu psa, ktorý bude v dospelosti veľký ? Nebude mu chýbať väčší výbeh ? Ak nerátam, že by som s ním chodil niekoľkokrát za deň von ?

Naozaj som nad tým tuho premýšľal, pretože zvieratá máme veľmi radi. Mali sme už naozaj dosť zvierat a určite nie sme typ, ktorý vyhodí zviera a nech si ide kam chce. Ďakujem za názory.

pepe542

silvusiq ... to si skutočne vystihla. Naozaj sem chodia deti, čo nevedia rozlíšiť človeka od psa a skutočné ľudské problémy, častokrát veľmi vážne vo vzťahoch od záľuby.

Tutenstein_xD

pepe542 ak si myslíš, že má takýmto komentárom vytočíš, tak si na veľkom omyle. Keď spomínaš zoofiliu, tak asi máš k tomu sklony, pretože takáto hlúposť ma ani len nenapadla. Si pekne nechutný kamoško.

A nemyslíte si, že žijem v depresiách, že nemám babu. Len som chcel názor od žien. Žijem si fajn život. Dnes som si nakúpil oblečenie za 100€, som s kamarátom na pive a ideme na pizzu sa najesť. Užívam si tri dni voľna :)

Ale aspoň sa posmejem na takýchto komentároch, keď vidím, že si myslíte, že žijem v depresiách, že nemám frajerku a už neviem ako ďalej :D

Vyzerám dobre, obliekam sa pekne a keby chcem babu, tak zbalím kolegyňu z roboty, ktorá sa mi ale nepáči. Lenže to nie je môj štýl. Chcem babu, ktorá by ma priťahovala vo všetkých smeroch, len mam smolu, že na takú neviem natrafiť ;)

ehm

Ja osobne mám v byte psa menšieho-stredného vzrastu, ale poznám v rámci komunity psíčkarov viacerých, čo v byte majú aj veľké plemená, dokonca aj Huskyho. A tie psíky sú spokojné. Ale čo je podstatné, každý z tých psov má každodenný výrazný pohyb. Vždy je v rodine niekto, kto môže ísť s tým psom na dlhú vychádzku a keďže máme pri sídlisku obrovskú lúku, tak tie psy si tam môžu výdatne pobehať aj navoľno. Takže kľúčová otázka je, mal by u vás kto ísť so psom na takú dlhú vychádzku v dňoch, keď si ty v práci?

sashasss

Tam ale nejde len o to, ze byvas v byte ale evidentne by nebolo moc casu nanho a to on prave potrebuje. Minimalne ta vecerna prechadzka by musela mat aspo dve hodiny a najlepsie by bolo ist s nim niekam do prirody, keby byvas niekde blizko takeho parku alebo pola s lesom kde proste moze volne behat. Ja tiez suhlasim s tym, ze by to asi nebolo najlepsie pre neho

Tutenstein_xD

silvusiq pýtal som sa hlavne preto, lebo viem, že jeden pán má takéhoto psa a taktiež žije v byte. Viacerí ľudia majú v bytoch veľkého psa, preto ma zaujímal aj názor iných ľudí, ale ako vidím, tak to radšej nechám plávať.