fóbia z telefonovania

Príspevok v téme: fóbia z telefonovania
konvalinka9

Ahojte...Mám neskutočný problém s telefonovaním. Potrebujem si vybaviť jeden pracovný telefonát (bohužiaľ e-mailom ani inak to nejde), a už to odkladám mesiac....Nedokážem sa k tomu prinútiť. Každý deň si hovorím, že už zajtra to dám. Potom sa ráno zobudím, a už ma bolí brucho a cítim nenormálnu úzkosť...a odložím to zase na zajtra ? Nedokážem ani len chytiť do rúk ten telefón s úmyslom, že teraz idem zavolať. Predstava, že vyťukávam číslo vo mne vzbudzuje infarktové stavy. Takže to len presúvam a presúvam, a čas beží....Je tu niekto, kto je na tom podobne, ale dokáže to prekonávať?

stanienka

najlepsie je proste to spravit hned rano, nech to mas za sebou a uz potom si mozes v klude robit co ptorebujes. musis sa k tomu donutit lebo to isto nie je posledny krat co musis niekomu takto volat

dandiena

Toto sa stáva a myslím, že každý má takýto strach, keď ho čaká nejaký ťažký telefonám... ale pomysli si, že ten človek ti nič neurobí a odhodlaj sa a zavolaj mu!... veď predsa ti z nosa neodhryzne a čím to budeš viac odkladať, tým to bude horšie..