Ahoj. Stretla som muza v klube. Tancovali sme spolu do rana, vlastne on bol ten co ma oslovil. Trosku sme to prehnali a isli sme k nemu domov. Samozrejme nic sa nestalo, po 1. Nie som z tych dievcat a po 2. nechcela som sa s nim vyspat uz len kvoli tomu ze ma nieco nedokoncene.. spomin al dievca s ktorou sa rozisiel a ze je to stale.medzi nimi komplikovane. Nesudte ma prosim. Strasne ma na nom nieco pritahovalo. Rozpravali sme sa a vzniklo z toho ze by sme spolu len spavali.
Potom ma hodil domov a vypytal si cislo. Do hodky sa mi ozval a pisali sme si do vecera. Potom si len precital moju spravu a uz je to 3. Den co sa neozval. Mam sa ozvat ja alebo radsej neriesit a pockat ci sa ozve resp. neozve... nechcem posobit zufalo ani ho uhanat. Je normalne ze sa muz neozyva kazdy den? Po 1 stretnuti mi to pride celkom ok ale aj tak by som si rada precitala vase skusenosti. Strasne ho chcem znova vidiet ale chcem aby to bola jeho iniciativa. V ten den ked sme si chatovalo tak mi napisal ze urcite sa stretneme. Tak neviem ci cakat alebo radsej sa moc na tu myslienku ze ho uvidim, nespoliehat. Dakujem. Mier
Jedno stretnutie
Nie je, moze mat chut si vydychnut, robit nieco ine.
No nenapisal priamo ze sa mi ozve. To len v debate vzislo na temu ze urcite sa este uvidime.. neviem ci zmenil nazor kvoli tomu dievcatu. Asi budem len cakat. 3 dni nie je este nejaka dlha doba no..
Neozyvaj sa, hlavne, ked ti povedal, ze sa ozve a posledna si sa ozvala ty. Nejako to vydrz, aj ked je to asi tazke.