Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Jedno stretnutie

Príspevok v téme: Jedno stretnutie
mmmonic

Ahoj. Stretla som muza v klube. Tancovali sme spolu do rana, vlastne on bol ten co ma oslovil. Trosku sme to prehnali a isli sme k nemu domov. Samozrejme nic sa nestalo, po 1. Nie som z tych dievcat a po 2. nechcela som sa s nim vyspat uz len kvoli tomu ze ma nieco nedokoncene.. spomin al dievca s ktorou sa rozisiel a ze je to stale.medzi nimi komplikovane. Nesudte ma prosim. Strasne ma na nom nieco pritahovalo. Rozpravali sme sa a vzniklo z toho ze by sme spolu len spavali.
Potom ma hodil domov a vypytal si cislo. Do hodky sa mi ozval a pisali sme si do vecera. Potom si len precital moju spravu a uz je to 3. Den co sa neozval. Mam sa ozvat ja alebo radsej neriesit a pockat ci sa ozve resp. neozve... nechcem posobit zufalo ani ho uhanat. Je normalne ze sa muz neozyva kazdy den? Po 1 stretnuti mi to pride celkom ok ale aj tak by som si rada precitala vase skusenosti. Strasne ho chcem znova vidiet ale chcem aby to bola jeho iniciativa. V ten den ked sme si chatovalo tak mi napisal ze urcite sa stretneme. Tak neviem ci cakat alebo radsej sa moc na tu myslienku ze ho uvidim, nespoliehat. Dakujem. Mier

SnoopDogg

Co k tomu dodat, keby chcel tak ti napise, alebo co ked ma rovnaky pristup ako ty? Tak sa uz nikdy nestretnete v zivote. Napis mu este raz ak bude bez zaujmu tak ho nezaujimas.

SnoopDogg

Pivo nepijem a ano s kamaratmi som v kontakte kazdy den, myslim s tymi blizkymi co je ich asi 5-10, ked nahodou nie sme tak nie som z toho nervozny ze ci sa ja mam ozvat alebo taketo banality

Tutenstein_xD

Spolu ste sa po prvom stretnutí rozprávali a vzniklo z toho, že by ste spolu len spávali ? A to ti akože bude stačiť ? Vlastne, že sa vôbec pýtam nie ? Pre ľudí je sex prvoradý. Stačí mi, že na Pokeci je celodenne najviac ľudí v miestnosti "sexzoznamka". To je pre vás ľudí naozaj ten sex najdôležitejší ? To už bez toho nemôžete ani žiť ?

SnoopDogg

Ja si neviem predstavit cakat na niekoho ci mi odpise a byt este z toho zufaly a ani sa mi to nestalo ze nejaky kamarat by sa mi 3 dni neozval potom by to nebol kamarat a bol by mi ten človek ukradnuty.

chamomile

snoopko, aj ja to tak mam, podla mna nic zvlastne. keby som niekoho zahlcovala spravami, tak sa zo mna zblazni, pochybujem, ze sa vzdy stretnu dvaja rovnaki.