Byvaly priatel

Príspevok v téme: Byvaly priatel
Trolli

Ahojte. Už dlhšie ma trápi jedna vec. Stále myslím na svojho bývaleho priateľa. Mám 24, boli sme spolu 6 rokov a už to je dva roky od rozchodu. Ide o to, že už som sa z toho vzťahu spamatala, som o tom presvedčená, pretože už mi absolutne nič nerobí, Keď ho vidím, a ani s ním nie som v kontakte už rok, nepotrebujem ho k životu.. od vtedy som to skúšala s dvomi chalanmi ale nebolo to ono a teraz som pol roka s tretím, ktorý je úžasný.. máme nadherny vzťah a veľmi sa ľubime, travime spolu veľa času, sme si veľmi podobní a fakt nam to dosť klape vo všetkych stránkach.. ale akosi mi pride, že v podvedomi si často spominam na svojho prveho chalana.. alebo sa mi o nom dosť často začalo snívať.. vadi mi to, lebo ma naozaj jeho život už nezaujima a chcem si uživať ten môj bez myšlienok na neho.. ale ako keby sa mi stale v hlave vynára a nechapem prečo.. myslite, že to niekedy zmizne uplne? Nechcem mu venovať už svoju energiu.. už som sa natrapila naozaj dosť, bol to vzťah ktory som si myslela, že je idealny a potom som zistila, že ma podvadzal a klamal a rozišla som sa s nim ja.. a vlastne až teraz pri mojom súčasnom zisťujem ake to je, ked ma niekto uprimne ľubi.. ako si dostať z hlavy myšlienky na byvaleho?

pepe542

SnoopDogg...ak dokážeš zapnúť PC tak si vyhľadaj čo to má spoločné so zdravím. Depresie, stres, úzkosť, choroba zlomeného srdca, vysoký tlak, cukrovka, následne porážka a infarkt...je asi dosť na to aby medzi tým bol úzky súvis. To všetko s touto témou veľmi súvisí Oproti Tvojích problémov to samozrejme nič nie je.

Tomaas 12345

Musíš spraviť dve veci :

Prvá vec je mať kopu koníčkov ktorým sa budeš venovať a ktoré zamestnaju tvoju mysel naplno že ani nebudeš mať čas uvažovať nad bývalým priatelom.

Druhá vec je stať sa veriacou. Ja som bol raz velmi zamilovaný do jednej osoby, ale odkedy som sa stal veriacim, tak som do tej osoby zamilovaný menej. Už o tej osobe ani nerozmyslam v takej miere v akej som dakedy rozmyslal. Ako keby všetka láska ktorú som mal v tej osobe som teraz po tom čo som sa stal veriacim dal Bohu. Ked sa človek stane veriacim a svoju vieru naplno posilní, potom viacej času rozmýšla nad nebeveskými vecami a menej času rozmýšla nad pozemskými vecami.

SnoopDogg

To su za problemy, co toto ma spolocne so zdravim? Mat taketo detske problemy tak som najstastnejsi clovek na svete, toto som riesil asi naposledy v skolke.

pepe542

Ťažko povedať...spomienky tohoto typu, veľmi silne emočne ladené sa ukladajú hlboko v podvedomí. Človek si z toho pametá až 80 percent. Včetne doprovodných javov...hudba, voňa atď. Zažil som ženy ktoré mali s tým problémy cez 20 rokov. Najdlhší 37 rokov. Z toho jedna má dve deti a vydatá, druhá tiež vydatá a tri deti, viac ako dospelé. A je jedno koľko vzťah trvá dva dni, dva týždne alebo dva roky. Hlavne že sa spustila chémia.Vyzerá to chorobne ale existuje to. Zaoberaj sa tým čo najmenej. Ale nepodlieha to Tvojej voli. Prvé lásky robia v živote dosť zla.
zena.sme.sk
zena.pluska.sk

Trolli

Nie, nie.. vôbec nerozmýšlam nejako nostalgicky alebo si neprehrávam v hlave pekné chvíle.. skôr sa mi len tak vynára.. ja by som s nim už nechcela byť ani nič, ani netužim po kontakte.. len mi vadi to, že si nanho občas spomeniem alebo sa mi objavuje v tych snoch.. ja aj ked som ho zahliadla v meste tak som už nič necítila, normlane sme sa pozdravili a nič.. len byvame dosť blizko seba, stretavam pravidelne aj jeho kamaratov a tak, tak sa mi stale s nim niečo spaja aj ked nechcem :)

sihkira

ked na neho myslis, tak si na 100% este neni vyliecena z toho vztahu alebo to len prilis riesis. ked mas teraz uzasneho priatela, tak sa venuj jemu a nerozmyslaj nad byvalym. uz len to, ako sa k tebe spraval si nezasluzi, aby si na neho myslela!

ahjajjaj

časom sa Ti vyparí. A ak si aj spomenieš, iba do takej miery, že to bolo dávno. Dva roky po 6 ročnom vzťahu nie je tak dlhá doba, aby sa Ti občas nevynáral.