Ahojte. Už dlhšie ma trápi jedna vec. Stále myslím na svojho bývaleho priateľa. Mám 24, boli sme spolu 6 rokov a už to je dva roky od rozchodu. Ide o to, že už som sa z toho vzťahu spamatala, som o tom presvedčená, pretože už mi absolutne nič nerobí, Keď ho vidím, a ani s ním nie som v kontakte už rok, nepotrebujem ho k životu.. od vtedy som to skúšala s dvomi chalanmi ale nebolo to ono a teraz som pol roka s tretím, ktorý je úžasný.. máme nadherny vzťah a veľmi sa ľubime, travime spolu veľa času, sme si veľmi podobní a fakt nam to dosť klape vo všetkych stránkach.. ale akosi mi pride, že v podvedomi si často spominam na svojho prveho chalana.. alebo sa mi o nom dosť často začalo snívať.. vadi mi to, lebo ma naozaj jeho život už nezaujima a chcem si uživať ten môj bez myšlienok na neho.. ale ako keby sa mi stale v hlave vynára a nechapem prečo.. myslite, že to niekedy zmizne uplne? Nechcem mu venovať už svoju energiu.. už som sa natrapila naozaj dosť, bol to vzťah ktory som si myslela, že je idealny a potom som zistila, že ma podvadzal a klamal a rozišla som sa s nim ja.. a vlastne až teraz pri mojom súčasnom zisťujem ake to je, ked ma niekto uprimne ľubi.. ako si dostať z hlavy myšlienky na byvaleho?
Byvaly priatel
A ako nanho spominas, ake mas myslienky? Myslis na to pekne co ste spolu zazili alebo naopak, na to negativne?