Schudnem konecne???

Jennny

nie som dietarka, diety mi nikdy nešli. Ale zase jem s rozumém a športuje. Už sa oteplilo, takže jazdim na kolobežke, bicykli a verim, že to na mojej postave bude poznat.

marek1251487

schudneš+si privodíš fyzické a mentálne problémy. ten jedálniček je sebapoškodzovanie. v budúcnosti ťa čaká bulímia, anorexia, obžerstvo, nadváha. veľa šťastia. Zdravia ti nezaželám, pretože sa chystáš o neho dobrovoľne pripraviť..

sihkira

taketo drasticke podmienky vobec nie su pre telo dobre! skus skor oslovit nejakeho vyzivoveho poradcu, nech ti zostavi jedalnicek a zacni cvicit. to je lepsia varianta na chudnutie.

Cherry

Si sa zbláznila? Za takú krátku dobu by si neschudla 21 kg ani keby si nejedla vôbec nič. Od polky januára do konca februára môžeš schudnúť tak 3 - 10 kg, záleží od mnoha faktorov.
Pribináčik podľa mňa nie je zrovna vhodná potravina na chudnutie a smoothie a zázvorový čaj už nie sú potraviny vôbec - sú to nápoje. Robíš hlúposť, lebo bez prípravy hladuješ a to môže dopadnúť len tak, že to po pár dňoch proste nezvládneš a zožerieš všetko čo ti príde pod ruku a bude sa to opakovať a priberieš viac než predtým. Alebo si privodíš zdravotné problémy fyzické aj psychické. Radšej si vyskúšaj stránku kaloricketabulky.sk alebo si stiahni aplikáciu do mobilu a tam ti to vyráta aj vhodný príjem kalórií a bude ti to rátať aj či máš dostakok bielkovín, vlákniny či sacharidov, lebo prijímať dostatočné množstvo výživných látok je pri diéte dôležité a nie len zjesť jeden pribináčik a potom celý deň len popíjať smoothie a čaj, tade cesta nevedie. Radšej si zisti niečo o diétach, používať internet očividne vieš, tak si vygoogli diétne potraviny a koľko čoho sa odporúča zjesť a tak isto postupne pridaj pohybové aktivity a do leta budeš štíhla a fit.

Nela01

Ahoj venujem sa zdravému životnému štýlu, hlavne zdravo a bezpečne bez všelijakých hladoviek, ak chceš viem ti dať nezáväzné info.

Bionetla

Fuha, tak to si si riadne drasticku dietu zvolila. Byt tebou to tymto stylom neriesim, lebo ked zacnes normalne jest, tak priberies dva krat tolko!