Dobrý deň, som bývalá anorektička a doteraz bol môj jedálniček asi taký, že som jedla stále dve jedlá dokola, a to bol biely jogurt s ovs. vločkami a orechami, a druhé: pohánkové vločky s Acidkom a avokádo...z tohto som PRIBRALA za rok 7 kíl!!! asi som si spomalila metabolizmus, už niekoľko rokov som nejedla nič varené...tak som sa naštvala a oddnes som začala jesť to, čo moja sestra a ostatní a oni vôbec nepriberajú:
R: tuniak v konzerve, graham. rožok, avokádo
D: jablko
Obed: zeleninovo-mäsové rizoto (malá porcia, lebo sa ešte toho bojím), cvikla
Olovrant: káva s mliekom
Večera bude: graham. rožok s cícerovou nátierkou, paprika, melta bez mlieka a cukru
večer si ešte možno dám odtučnený tvaroh so škoricou bez cukru...
Je takýto jedálniček lepší než ten jednostranný čo som jedla dovčera?
Ďakujem za odpovede :-)
môj jedálniček - dá sa tak schudnúť?
Tomaas 12345: Hlavne by mala začať pomaly, postupne. Ale pestro, to súhlasím!
Mala by si viac mäsa jesť a tiež i mliečne výrobky kvôli vápniku a tiež nie len pečivo ale aj pečené zemiaky (obsahujú draslík) na obed či na večeru.
Tvoja strava je chudobná na tuky, vápnik, draslík, a to nie je dobré.
KED MALO JES TAK JE JASNE, ZE TELO SI UKLADA VSETKO, LEBO MA OBAVU ZE UZ NEDOSTANE NIC. PRETO BY SI MALA ZACAT MENSIE MNOZSTVA JEDLA JEST A CASTEJSIE
ziadny takyto jedalnicek nie je dobry, najma nie ak sa dlho drzi, treba sa stretnut s niekym kto sa tomu rozumie, ty potrebujes dobry pomer cukrov, tukov a bielkovin :)
Tá odpoveď by bola znamenala opak toho prečo bola položená. Myslíš, že sa v zrkadle vidíš ako ťa vidia?
Skutočne retardácia toto čítať... Nájdi si dobrého trénera (1 z 10) nech ti spraví jedálniček.
Alebo aspoň trt.ká.vaj s nejakým chalanom z posilky, on ti povie čo a jak jesť.
jeanValjean: nie, výrastky na kostiach nemám, ale prečo sa na ne pýtaš? Mala by som ich z niečoho, čo jedávam, mať? Zaujalo ma to.
Nie je správne sústrediť sa na chudnutie pokiaľ z toho ešte nie si úplne vonku. Neboj určite nemáš tak spomalený metabolizmus ako si myslíš a teda z toho co si jedla určite nepriberies a pravdepodobne trochu schudneš.. Nwm aký máš výdaj energie. Pribrala si z toho co si jedla lebo napr. avokádo je dosť tučné.. Ale zdravé! A sedem kilo za rok je super, možno by si mala aj viac.. Je dobré že si pribrala a najmä že z celkom zdravých veci a postupne, nie za mesiac z prezerania sa. Myslím si ze je super ze sa snažíš jest cca to co ostatni, chápem ze je to asi ťažké niekedy ale ver mi na chudnutie sa nesústred.
S takým jedálnickom treba aj aktivity vyvíjať,teda +niečo ako doteraz.Inak delená strava je omnoho prospešnejšia.Aktuálne máš nejaké výrastky na kostiach?
Ja si myslim , ze z tohoto neschudnes pretoze metabolizmus mas spomaleny ale je to urcite o dost lepsie ako to, co si jedla predtym. Len tak dalej pokracuj v normalnom stravovani, do jedalnicka pridavaj viac jedal. Chudnutie teraz neprichadza do uvahy, dokym nebudes z ppp vonku. Ak zacnes chudnut, moze sa ti to spustit znova. Prvorade je sa dat do poriadku a to teraz myslim len v prospech teba a tvojej buducnosti.