môj jedálniček - dá sa tak schudnúť?

Príspevok v téme: môj jedálniček - dá sa tak schudnúť?
ladyinblack

Dobrý deň, som bývalá anorektička a doteraz bol môj jedálniček asi taký, že som jedla stále dve jedlá dokola, a to bol biely jogurt s ovs. vločkami a orechami, a druhé: pohánkové vločky s Acidkom a avokádo...z tohto som PRIBRALA za rok 7 kíl!!! asi som si spomalila metabolizmus, už niekoľko rokov som nejedla nič varené...tak som sa naštvala a oddnes som začala jesť to, čo moja sestra a ostatní a oni vôbec nepriberajú:
R: tuniak v konzerve, graham. rožok, avokádo
D: jablko
Obed: zeleninovo-mäsové rizoto (malá porcia, lebo sa ešte toho bojím), cvikla
Olovrant: káva s mliekom
Večera bude: graham. rožok s cícerovou nátierkou, paprika, melta bez mlieka a cukru
večer si ešte možno dám odtučnený tvaroh so škoricou bez cukru...
Je takýto jedálniček lepší než ten jednostranný čo som jedla dovčera?
Ďakujem za odpovede :-)

Tomaas 12345

Mala by si viac mäsa jesť a tiež i mliečne výrobky kvôli vápniku a tiež nie len pečivo ale aj pečené zemiaky (obsahujú draslík) na obed či na večeru.

Tvoja strava je chudobná na tuky, vápnik, draslík, a to nie je dobré.

vretienka

KED MALO JES TAK JE JASNE, ZE TELO SI UKLADA VSETKO, LEBO MA OBAVU ZE UZ NEDOSTANE NIC. PRETO BY SI MALA ZACAT MENSIE MNOZSTVA JEDLA JEST A CASTEJSIE

sticka

ziadny takyto jedalnicek nie je dobry, najma nie ak sa dlho drzi, treba sa stretnut s niekym kto sa tomu rozumie, ty potrebujes dobry pomer cukrov, tukov a bielkovin :)

jeanValjean

Tá odpoveď by bola znamenala opak toho prečo bola položená. Myslíš, že sa v zrkadle vidíš ako ťa vidia?

Soli

Skutočne retardácia toto čítať... Nájdi si dobrého trénera (1 z 10) nech ti spraví jedálniček.
Alebo aspoň trt.ká.vaj s nejakým chalanom z posilky, on ti povie čo a jak jesť.

ladyinblack

jeanValjean: nie, výrastky na kostiach nemám, ale prečo sa na ne pýtaš? Mala by som ich z niečoho, čo jedávam, mať? Zaujalo ma to.

Lubimvianocnycas

Nie je správne sústrediť sa na chudnutie pokiaľ z toho ešte nie si úplne vonku. Neboj určite nemáš tak spomalený metabolizmus ako si myslíš a teda z toho co si jedla určite nepriberies a pravdepodobne trochu schudneš.. Nwm aký máš výdaj energie. Pribrala si z toho co si jedla lebo napr. avokádo je dosť tučné.. Ale zdravé! A sedem kilo za rok je super, možno by si mala aj viac.. Je dobré že si pribrala a najmä že z celkom zdravých veci a postupne, nie za mesiac z prezerania sa. Myslím si ze je super ze sa snažíš jest cca to co ostatni, chápem ze je to asi ťažké niekedy ale ver mi na chudnutie sa nesústred.

jeanValjean

S takým jedálnickom treba aj aktivity vyvíjať,teda +niečo ako doteraz.Inak delená strava je omnoho prospešnejšia.Aktuálne máš nejaké výrastky na kostiach?

Amon

Ja si myslim , ze z tohoto neschudnes pretoze metabolizmus mas spomaleny ale je to urcite o dost lepsie ako to, co si jedla predtym. Len tak dalej pokracuj v normalnom stravovani, do jedalnicka pridavaj viac jedal. Chudnutie teraz neprichadza do uvahy, dokym nebudes z ppp vonku. Ak zacnes chudnut, moze sa ti to spustit znova. Prvorade je sa dat do poriadku a to teraz myslim len v prospech teba a tvojej buducnosti.