pretoze nemam co ine v zivote riesit. ked prides do stadia, ze si spokojna so svojim telom, zdravim, peniazmi, vztahom, karierou, nevidis hodnotu v materialnych veciach, tak sa jednoducho sama dopracujes do tohto stadia, ze ta tieto otazky zacnu zaujimat. pretoze ked som si kupil vysnene auto a potom od neho este vysnenejsie, tak som pochopil, ze toto nema konca a ani ziadnu hodnotu. a hodnotu zacali mat pre mna skusenosti, vedomosti, zazitky. chapem, ze ked niekto riesi existencne problemy, tak sa k takym otazkam nikdy nedopracuje. alebo malo narocni ludia, ktorym staci niva kabelka, alebo cervene najky. pre mna su tieto odpovede, ako ked sa naucis citat a pisat. a odhalis knihy. aky svet sa ti otvori. a po zodpovedani niektorych otazok som si pospajal mnoho odpovedi. preto sa napriklad nebojim smrti, viem aky vyznam tu mam, ako byt stastnym, ako docielit v zivote rovnovahu. ako mat pouzatvarane vsetky kapitoly v zivote, ako si vsimat nove prilezitostia moznosti. zivot na tejto urovni je velmi zaujimavy. len potrebujem potravu. zase nezozeriem kazdu radoby zivotnu uvahu ci knihu. nejakym sposobom to musi mat logiku a zodpovedat urcite zivotne javy a otazky.
kabala mi dala odpovede. na mnohe esencialne a existencionalne otazky. chcem o tom vediet viac a viac. vela. som smadny po poznani a dalsich informaciach. respektive sa chcem dozvediet, ci toto ma konca. ze pridem do stavu, kedy nebudem viac mat potrebu ziskavat odpovede. tak ako uz nemam potrebu sa obklopovat materialnymi vecami..