predkozka

Príspevok v téme: predkozka
anria 44

ahojte nevie ako zacat , chcela by som opytat ,mozno aj viac menej muzov ,chalanov , ktory mali problem z predkozkou , no mam syna ,uz ma 11 rokov - ked bol maly tak mi doktorka kazala mu pretahovat predkozku ,islo mu to zle a strasne reval ,tak som to nechala tak s tym ze som si tom nasla clanky a zevraj by sa to nemalo robit a malo by sa to nechat na prirodu , ze vznikaju trhliny ,male poranenia a potom vznikaju infekcie a prilepneie predkozky .. takze som mu to uz nikdy nerobila ,raz sme boli ked mal 7 rokov na urologii ,lebo mu nieco kvapkalo s pipika ,a tam mu urobili vyter pipika ,vtedy som skoro skolabovala ,lebo to bolo ako horor ,museli sme ho drzat s muzom a maly vrieskal o zivot .. ked si na to sponiem robi sa mi mdlo ,a vtedy mi povedali ,ze ma uzku predkozku ,ze to treba urobit .. ja som na to nikdy nedostala odvahu s tym ist - no teraz sa mi dostal taky clanok o tychto veciach . ze to trebalo robit atd . uplne som vystrasena . maly ma 11 rokov bude mat 12 .. a uz aj ked sa sprchuje nepusta ma ani do kupelne ... a teraz vobec neviem co mam robit .. nemozem ani spavat koli tomu ,preco to maju chlapi takto zlozite ! su to tak intimne veci .. ved to by mala zariadit priroda .. ako sa to riesilo v minulosti .velmi davno ,pochybujem ,ze toto sa riesilo pradavno nejake predkozky ...... vobec neviem ako sa mam k tomu postavit .. a ked uz zacina mat pubertu .. prosim poradte mi .som z toho nestastna .

anria 44

Ok, ale keby sa tak nestalo , tak si to nedáš asi urobiť. A keď si bol chlapec . Tak ako si to mal ? Myslíš že mama to robila ?

marek1251487

@anria44
pretoze som mal s partnerkou sexualny uraz :) nemal som na vyber. a vdaka tomu ostal dodnes chlapom :)

marek1251487

@anria44 mal som cca 25. teraz mam 39
@ahjajjaj nie. v sexe to nie je ZIADNY rozdiel. citim presne to iste bez predkozky, ako s predkozkou. uplne. rok po obriezke to nijak neovplyvnilo vydrz. ani k lepsiemu a ani k horsiemu. pokojne mi tu napiste ine a dalsie konkretne otazky. viem sa vyjadrit z kazdej strany. z obrezanej aj z neobrezanej..

anria 44

Žije v zahraničí. Ale nevhcem tu rozoberať moj súkromný život. No ja neviem čo mám robiť. Ani si neviem ako predstaviť. Ako tuto Marek povedal. Povedať synovi no pod ideme na obriezku. Neboj nič. Veď to je šialene. Ja ani len nevhcem pomyslieť. Že nie je iná možnosť.

ahjajjaj

Predkožka chráni žaluď. Počula som od známej, ktorá mala frajera s obriezkou, a aj som čítala v knihe, že pokiaľ chýba predkožka, žaluď sa dostáva do priameho styku s prádlom a pod, a tým pádom sa stáva menej citlivým na vnemy a potrebuje viac sexuálnych podnetov na dostatočnú erekciu a fungovanie. Tiež má takýto muž neskutočne dlhú výdrž a mnohokrát mu pohlavný styk neprinesie vytúžený orgazmus.
Tak či tak, s otcom chlapca nie si v kontakte? Aj keď nie ste manželia, ani o chlapca nemá záujem, ani zdvorilostne ohľadne dieťaťa spolu nekomunikujete?

anria 44

Marek ďakujem. No potešilo by má viac názorov. Vieš ok máš obriezku. Ale nie každý chlap ju má. A na svete je miliarda chlapov. A teda nechcem veriť že je toto jedine riešenie. A že som taka otrasná jediná matka na svete ktorá to nechala na prírodu. Proste rada by som počula viac názorov. Ale moc ďakujem za radu.

marek1251487

to ze ty nad tym neuvazujes neznamena, ze to neskor nebudes musiet urobit. co si myslim, ze budes musiet. ak ma uz teraz take problemy, v neskorsom veku predkozku nepretiahne a to moze znamenat koniec jeho partnerskeho zivota, nehovoriac o zdravotnej stranke. kvoli veci, ktora sa da vyriesit za par dni. a nie. predkozka nema podobny vyznam ako viecko na oku. ako zena to nemozes vediet a nie je to pravda. ak tam nie je, tak narozdiel od viecka nijakym sposobom neovplyvnuje funkcnost ani nic ine. je ako slepe crevo. a velmi dufam, ze predsudky neznicia tvojmu synovi zivot..