ZUBNÁ PASTA

Príspevok v téme: ZUBNÁ PASTA
sunnyball13

...ahojte...ak sa nad tým trochu zamyslíme, tak zubná pasta je dôležitá súčasť života :)...aj keď sa to tak nezdá....o to dôležitejšie je vedieť o nej pravdu...ak by to chcel niekto zneužiť, musí sa uznať, že pridávať nejakú škodiacu látku do nej, je priam geniálny nápad! ...rád by som bol, keby sa ozval niekto, kto dlhšie obdobie napr. 5 rokov používa pastu bez fluóru a či cíti nejaké nevýhody na svojom chrupe...je fluór so zubnej pasty pre človeka taký nebezpečný, ako sa prezentuje?...pomôže výrazne znížiť preniknutie fluóru do tela....dôkladné opláchutie zubov po každom umytí?...ospravedlňujem sa, ak tu už podobná téma bola....ale nenašiel som.....PS: dbajme o svoje zdravie sami, štát nepotrebuje ľudí, ktorí budú dlho žiť :)...ak sa nad tým zamyslíme, tak pre štát je najvýhodnejší človek, ktorý príde do dôchodku a zomrie....a to mi nechceme však! :)

dratha87

to je super jarunna, ze nemate problemy so zubkami. a akou zubnou pastou umyvas detskam zuby? asi nie tou, ktora tu je spomenuta, ci? to je cisto len pre dospelych, ze?

martinaZV

Mozem, pravdaze :) Neviem, ako sa tu pise sukromne spravy, tak ti to napisem priamo sem, dobre? Pouzivam zubnu pastu s aktivnym uhlim, zero waste od brilliantcoco. Ta pasta tu uz bola raz spomenuta a ja ju taktiez pouzivam :)

martinaZV

Podla mna tazko povedat, komu aka pasta bude vyhovat. To kazdy musi zistit sam. Ja som ich vyskusala vela ale uz urcitu dobu pouzivam len jednu, ktora mi fakt ze super vyhovuje. Vobec ma nebolia z nej zuby ani dasna, ma dobru chut a este k tomu ma aj bieliaci ucinok :)

jarunna

dobre si pocula dratha! detske zubne pasty tie jahodove a podobne, to vobec nie je dobre davat detom! ja som nikdy detom takymito zubnymi pastami neumyvala zuby a musim povedat, ze ich maju pekne a vobec nemaju kazy. zubarka nas len chvali, ked ideme k nej na preventivnu prehliadku :)

dratha87

ale s prichutami zubne pasty nie su moc dobre Michaela, ci? tak som pocula od viacerych a dokonca, ze ani detom by sa nemali davat tie ochutene detske zubne pasty. to ze je najvacsie svinstvo!

michella95

Ja popravde tiež neviem, aký druh pasty používať. Niektorí tvrdia, že flor je dôležitý pre zuby...že je obsahom pasty už od nepamäti, ale na druhej strane som nadšená aj z tých maximálne prírodných pást, ktoré sú jednoducho úžasné.... pri umývaní nepenia ako divé :) a človek ma z toho taký fajný pocit :)
Ja jednoznačne odporúčam Biomed - hlavne s príchuťou hrozna www.nazuby.eu Vonia nádherne, "chutí skvele" a tá konzistencia... proste super a mám pocit, že nepoužívam žiadne chemikálie.
V obchode som ju videla v 101 drogérie, ale v poslednej dobe preferujem lacnejšiu a jednoduchšiu kúpu- cez net :) www.kodino.com aspoň nemusím behať po obchodoch a hľadať ju, keďže je ponúka málo drogérii.
A čo sa týka tých s flórom, tak asi Elmex... kamarát budúci zubár mi ju odporučil... takže striedam Biomed s Elmexom :)