Stránka s kvalitným oblečením

Príspevok v téme: Stránka s kvalitným oblečením
Tutenstein_xD

Ahojte. Poznáte nejakú dobrú webovú stránku s pánskym oblečením ? Niekedy som si objednával oblečenie zo stránky Defshop, ale tam človek musel posielať peniaze vopred a dodanie niekedy trvalo skoro týždeň, pretože sklady majú v Nemecku.

Niektoré webové stránky predávajú nekvalitné oblečenie, plus niekedy veľkosť oblečenia sa vôbec nezhoduje s jeho rozmermi. Poznáte nejakú webovú stránku, kde predávajú naozaj kvalitné oblečenie ? Ďakujem za odpovede.

Tyna_Mal

Záleží, čo zháňate za oblečenie. Manžel nosí napríklad skoro stále len pracovné oblečenie, takže mu ho už inde naž tu www.ardonsk.sk neobjednávam. Na doma má pár tričiek, ale vzhľadom k tomu, že ich nosia väčšinou len na spanie, tak ich bude mať tak do dôchodku a o rifliach ani nehovorím :-D .

Varus

Ja osobne za veci za ktoré som zaplatil viacej sú kvalitnejšie ako tie, ktoré som kúpil za lacný peniaz. Samozrejme aj niektoré tie drahšie veci sa začnú časom prejavovať ako napríklad DC tenisky, ktoré mám asi 3 roky, tak majú z vnútra vydreté päty, ale aj tak slúžia doteraz. Inak im nič nie je.

Queenswu666

Môžete plne využiť vlastnosti hypertextových spojení, sieťovej interakcie a dynamických aktualizácií.Vyberte a prepojenie najcennejších informácií, vedomostí a zdrojov na celosvetovom internete vo svojej „Online navigácii bez zastavenia“; môžete tiež zaznamenať a uverejniť svoj osobný pracovný proces, životný príbeh, myšlienkovú históriu, blížiacu in špiráciu atď. včas, dať plnú hru svojej osobnej neobmedzenej expresívnej sile;môžete tiež stretnúť priateľov s Wenom, stretnúť a zhromaždiť priateľov pre hlbokú komunikáciu a komunikáciu.
www.thecontentnet.com

Varus

Odkedy som som založil túto tému, tak som si kupoval veci len v kamenných predajniach, ale niektoré veci sa naozaj neoplatí kupovať. Mám doma tričká za 10-15-20€, ale niektoré z nich sú po pár praniach ako handra alebo proste zíde potlač, či vychádzajú na povrch žmolky. Z čoho sa stávajú tričká na doma.

Mám už asi 3-4 roky doma Lacoste tričko za 80€ a jedno tričko značky Just Rhyse za cca 30-35€ a musím povedať, že tie tričká boli prané už niekoľkokrát a stále vyzerajú perfektne. To isté platí aj o dvoch svetríkoch, ktoré tiež boli drahšie.

Len človek si zase nie vždy kupuje drahé oblečenie, ale osobne si myslím, že je asi najlepšie kúpiť dajme tomu z výplaty nejakú jednu čast z oblečenia za vyššiu sumu a meniť ju s inou, ktorú už mám zakúpenú a meniť ich stále dookola.

Človek si môže z výplat nakúpiť tričká za 10-15€ aj 5 naraz, ale čo z toho, keď ich po čase už viacej na seba nezoberie a musí znova kúpiť iné.

anjelik1678

dakujem za doporucenia, popozerame. :) dufam ze sa najde konecne nieco pre mojho chlapa, pretoze chodit po obchodoch fakt nechce :D tak jedine takto objednavat :)

simuira56

neobjednavam z internetu, lebo este som sa nestretla z e-shopom, kde by mi poslali kvalitne a dobre veci. takze radsej nakupujem vylucne v kamennych obchodoch.