Samota čo s ňou

Príspevok v téme: Samota čo s ňou
Majushinqa22

Ahojte chcem sa spýtať či niekto má také isté problémy ako ja.Chodim len na brigádu cez týždeň o 12.tej končím potom mám kopu voľného času a neviem čo s tým.Strasne mi chyba priateľ na prechádzku alebo plavaren.Mala som ale musela som to priateľstvo ukončiť.Za všetky vaše rady budem vdacna.Je mi veľmi smutno.

Hhah

Tak ne, každému to nejde hneď, jasné, máme rôzne povahy. .. ale v kontexte textu, ak túžite mať kamarátku, tak nech vyjde von do nejakého krúžku. U nás sú ľudia v celku komunikatívni, viem, že skôr iné národy sa vyznačujú otvorenosťou, ale dnes si sadneš do kaviarne a nie je každí za laptopom či mobilom. Čo som videla v TV v New Yorku, tam si mladí vyberú laptop na stôl a nič naokolo nevidia. Proste dosť extrém. Hrozne to vyznie, keby ste to videli, u nás to až tak prosto nie je. ... Tak rada, aby si nebol sām, nájdi kamku takýmto spôsobom. Pokiaľ človek nemá nejakú soc. fóbiu, tak prečo nie. ....

Hhah

Tutenstein, ale tak sme stvorený (ako ľudstvo), že sme spoločenský.
Dobre jej radia, nájsť si spolubývajúcu, alebo kamarátky na krúžku. Alebo psa. Ja mám psa a ten je poslušný proste radosť sa na neho niekedy dívať. Najposlušnejší z rodiny. (Ale uteká z domu von :D)

biatlonistka7

Skús si nájsť v okolí bývania niekoho, alebo začni chodiť napríklad do fitka, tam si nájdeš aj kamarátov ;)

magdi_na

ja niekedy by som toto práveže privítala, taký kľud, pokoj, že nemusím nič riešiť, nikoho nikam ťahať a obuť tenisky a ísť napríklad behať :)

Tutenstein_xD

Ľudia vždy hľadajú iného človeka, ktorý by bol po ich boku, keď majú kopu voľného času a nevedia čo s ním a nemajú s kým a kam chodiť. Čo takto sa zamerať na iné veci pri ktorých by si sa nenudila ?

EV365

Zober si psa z útulku. Dá ti zadarmo to z čoho iní robia veľkú vzácnosť. Spoločenský kontakt, pozornosť, úprimný záujem...

januska998

ahoj Majuska ty potrebujes spoznat ludi ist do spolocnosti to ti ziadna kniha ani fora nevynahradia. Co na brigade nemas tam nejaku spriaznenu dusu?Alebo comu sa rada venujes? Zit len pre robotu je cesta do pekla clovek sa musi venovat aj potom konickom a priatelom. Ja som tak jeden cas zila a bola som totalne vyhorena neprijemna a nestastna . Clovek potrebuje ist medzi ludi .

swistica

- citat knihy
- chodit na diskusne fora
- fotografovat
- ucit sa cudzie jazyky
- naucit sa poriadne MS Office (ludia sa chcu ucit programovat, ale nevedia poriadne pracovat v Exceli)