Ahojte, mam 13 rokov na rukách a na nohách mam dlhé čierne chlpy aj na bruchu ale tie nie sú až tak dlhé aj na prsiach, nad perami mam trosku nie sú až tak výrazne, prosím pomôžte ako ich mam odstrániť alebo či to není nejakí zdravotný problém.
Chlpy
Ja osobne nerozumiem deťom, ktoré najprv vypisujú na fóra bez toho, aby sa najprv poradili doma s rodičmi. A to nemám na mysli len takéto témy, už aj horšie som tu videl. Ale zase chápem, nie v každej rodine to funguje tak, že má dieťa možnosť zveriť sa.
To uz asi zbytocne radis. To bolo dost davno, co bola tema vytvorena. Ale akoze nic to nemeni na tom, ze mas pravdu.
ak mas 13 rokov, tak to treba povedat mamine a riesila by som to najprv s doktorom a ak vyvrati, ze to nie je ziadny zdravotny problem, tak potom by som zvolila nejake laserove odchlpenie alebo take cosi
Ale potom to treba aj tak udrziavat aspon raz za rok. To nefunguje tak, ze ta to NAVZDY zbavi vsetkych chlpov a uz ti rast nezacnu.
Ano, tych sedeni musi byt niekolko, aby clovek videl rozdiel.
tak potom to musel byt nejaky nestastny nie prave ucinny laser. ono sa absolvuje ten balik sedeni, ked to tak zjednodusene poviem a potom este sa chodi na take udrziavacie osetrenie. cize v tomto pripade chyba nastala niekde inde si myslim.
Valley of flowers – peakperformancehiking.com
Roopkund- peakperformancehiking.com
Chandrasila trek- peakperformancehiking.com
Har Ki Dun trek -peakperformancehiking.com
kedarkantha -peakperformancehiking.com
Nandi Kund -peakperformancehiking.com
kuari-pass-trek -peakperformancehiking.com
Roopkund Trek- peakperformancehiking.com
Rudranath Trek - peakperformancehiking.com
Vasudhara Falls Trek- peakperformancehiking.com
Char Dham Yatra- peakperformancehiking.com
Panch Kedar - peakperformancehiking.com
No neviem, či naveky. Priateľka už má za sebou niekoľko sedení a najprv sa aj zdalo, že dobre, chvíľku jej chĺpky nerástli vôbec, ale potom začali znova a viac.
laserove osetrenie je asi najlepsie riesenie. par sedeni a je po chlpkoch uz na veky.
laserove osetrenie?