Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chlpy

semario

Ja osobne nerozumiem deťom, ktoré najprv vypisujú na fóra bez toho, aby sa najprv poradili doma s rodičmi. A to nemám na mysli len takéto témy, už aj horšie som tu videl. Ale zase chápem, nie v každej rodine to funguje tak, že má dieťa možnosť zveriť sa.

45sara45

To uz asi zbytocne radis. To bolo dost davno, co bola tema vytvorena. Ale akoze nic to nemeni na tom, ze mas pravdu.

dubsicka

ak mas 13 rokov, tak to treba povedat mamine a riesila by som to najprv s doktorom a ak vyvrati, ze to nie je ziadny zdravotny problem, tak potom by som zvolila nejake laserove odchlpenie alebo take cosi

hanuschka

Ale potom to treba aj tak udrziavat aspon raz za rok. To nefunguje tak, ze ta to NAVZDY zbavi vsetkych chlpov a uz ti rast nezacnu.

lulina_majerova

tak potom to musel byt nejaky nestastny nie prave ucinny laser. ono sa absolvuje ten balik sedeni, ked to tak zjednodusene poviem a potom este sa chodi na take udrziavacie osetrenie. cize v tomto pripade chyba nastala niekde inde si myslim.

robreert

No neviem, či naveky. Priateľka už má za sebou niekoľko sedení a najprv sa aj zdalo, že dobre, chvíľku jej chĺpky nerástli vôbec, ale potom začali znova a viac.