Nedokážem si stiahnuť predkožku

Príspevok v téme: Nedokážem si stiahnuť predkožku
daniel7557

Zdravím, chcel by som sa spýtať pretože na internete sú na túto tému rôzne názory a rád by som vedel čo presne mám urobiť. Problém je taký že si nedokážem stiahnuť predkožku. Pri erekcii nedokážem a keď je v normálnom stave tak sa to dá. Moc to ale neskúšam pretože sa bojím aby som niečo nespôsobil. Tak isto sa nedokážem moc dotýkať žaluďa, keďže je dosť citlivý na dotyk. Doteraz som to neriešil ani som si neuvedomoval že to treba riešiť a až teraz som si o tom začal čítať. Je to vážne? Čo by som mal robiť a čo by som naopak nemal robiť? Riešim to príliš neskoro? Ďakujem

SnoopDogg

Nazdar Dano. Ja mam 28 a mam presne to co ty. Ale nemenil by som pre mna to ma obrovske vyhody. Napr zvladnem za den si vymasturbovat 7-8 niekedy aj viackrat ( Tyson Fury tak udrzuje testosteron v sebe), kedze predkozka chrani zalud tak aj po 8 raze ma vobec neboli, nemam ho cerveny. Aj ked ejakulujem mam spermie pod kontrolou nie je to po cele posteli kedzeto schovam do tej predkozky. Na zachode neocuram dosku lebo mam prud pod kontrolou vdaka tej predkozke.

Davidsms

Dobrý deň, chcel by som touto cestou poďakovať pani doktorke martiinka2@seznam.cz a kolegovi za profesionálny prístup. Tento kolega mi vyriešil fimozu a krátku uzdicku za pár dní. Zlaté ručičky a veľké ďakujem pre oba.
Odporúčam.

marek1251487

absolutne to neries kamarat. chod na obriezku. ten kus koze ti chybat nebude a baby to budu zboznovat. hygienicke, bezstarostne. riesil som to iste. a dnes si s odstupom rokov neviem vynachvalit a urobil by som to, aj keby som nemal problem. ved taky ukon robia v kazdej nemocnici na vratnici. nic divne, nic bolestne. odporucam vsetkym chlapom a vsetkym parom.

Apache2016

Ahoj, nájdi si na nete "foreskin stretching", určite ti to pomôže lepšie ako hneď operáciu... treba skúsiť to zachrániť, dnes by doktori len rezať chceli, a u nás na SK desaťnásobne, veď čo, poisťovňa preplatí a doktor si už niečo to do vrecka tiež zoberie, pre doktora výhodné, pre teba možno už tak nie dať zo seba urezať keď sa to dá možno zachrániť.

Nečakaj ale zázraky po mesiaci, môže to trvať i dlhé mesiace, ale kým nie si sexuálne aktívny tak i tak ti to môže byť zatiaľ jedno ak nemáš kvôli tomu problém s močením atď..