Mám dlhú výdrž. Je to v poriadku?

Príspevok v téme: Mám dlhú výdrž. Je to v poriadku?
marek1251487

Nemám to ako porovnať, keďže som dva životy nežil. Jednoducho dokážem sexovať aj hodiny bez toho, aby som sa urobil. A pritom mám naozaj príjemnú, peknú priateľku s pekným telom, sexepílom, ktorú sa chlapi snažia baliť. Ľúbim ju, sme spolu len dva roky, čiže posteľ určite nevychladla.. Je mi preto divné, že dokážem tak dlho sexovať bez vyvrcholenia. Mám 39. Pri takej žene by som sa v 25tke urobil do pár minút. Nemal by som šancu vydržať. Teraz to dokážem regulovať. Môžem skončiť za 10 minút, alebo aj za dve hodiny (realita).

Nechcem, aby to vyznelo nejak provokatívne, či chválenkársky. To určite nie, píšem úprimne. Preto sa chcem opýtať ostatných starších mužov, či to majú rovnako. Či povedzme aj po štyridsiatke dokážu chlapi sexovať s nejakou mladou sexy ženou trebárs aj hodinu.

Závidel som tú výdrž. a teraz začínam chápať, ako je možné že v porno videách dokážu chlapi sexovať s takými samicami bez toho, aby sa do pár minút urobili. Že sa to asi vekom zlomí. Jednak inými, vyššími nárokmi na sex, jednak hladinami hormónov a pod.

Máte to aj ostatní takto?

laurittko

štastna to žena, ktorej muž dlho vydrží. My mame opačny problem a priatel sa spravi za velmi kratku chvilku. Niekedy mi to nevadi, pretože mi to potom vynahradi pusou, ale v poslednom čase si dava gely pre dlhšiu vydrž. A rozdiel tam je teda naozaj dost velky

borec32

perilka: Ak je to adresované mne, tak nie, neberiem nič. Len odmalička sa pravidelne venujem vytrvalostným športom (beh, cyklistika) a to mi v sexe veľmi pomáha.

Raz sa ma jedna spýtala, že "To kde sa v tebe zase vzalo?" :D

Healthy818

podla mna je to v poriadku. Len potom možno bude tvoja priatelka potrebovat nejaky gel, aby nebola velmi sucha a nebolelo to

tammy

čo to znamena dlha vydrž? Možeš viackrat za sebou, alebo ti dlho trva, než sa spraviš? Ak to tvojej priatelke nevadi, tak potom v tom nevidím problem. Alebo ty to ako problem vnimaš?

borec32

Až teraz som si prečítal, že otázku adresuješ starším mužom. Ja mám 32. Dúfam, že nevadí, že som prispel svojou troškou. :)

borec32

Chlape, ja to mám tak, že keď sexujem s nejakou ozaj peknou babou, rozhodne mi to netrvá celú večnosť, kým sa urobím. Za tú hodinu čo spomínaš sa ale dokážem urobiť aj trikrát. Babám sa to páči a je to super.

Mám ale aj takú skúsenosť, že keď som single, pozerám péčko trošku častejšie ako zvyčajne a honím si pri tom, dokážem ejakuláciu oddialiť na hodne dlho. Ak je dobrý film a pekné herečky, tak hádam aj polhodinu. Takže určite sa to dá aj pri sexe. Osobne sa mi to ale nechce testovať, radšej sexujem tak, že pravidelne striekam. :)