Je vôbec možné sa vyrovnať s niečím ako je vztah k človeku ktorý je vam velmi blízky tesite sa na neho cez vikend a potom jeho súkromnou chybou prídete o kontakt s nim?
Zrazu sa rodiny nenávidia, vyhýbajú, kazdy ma svoju pravdu.
Na jednej strane vam chyba to priateľstvo no na druhej mate chut vykricat vsetku tu špinu co sa vytvorila.
Ako sa správať ak sa stretneme?
Na nednej strane beznadej na druhej zlosť a opovrhnutie.
Roky si volate opekate, pijete a zrazu trapnw mazanie a blokovanie na fb, vycitky sebe vlastné.
Nema chut na rozhovor ani na vysvetlovanie.
Len by som chcel kricat, vykricat vsetko, vsetky nezmysli ktore si náprotivok medzi svojimi poprifarboval aby bol za dobrého.
Z človeka ktoremu ste pomáhali je zrazu nepriateľ.
Týždne sme sa nestretli ale z je to len otazka času z rodinných dôvodov.
Kde sa berie ta nenávisť u človeka ktorý sa smial tvaril ze vas ma rad ze mu na vas záleží a v case ked mate vy ťažké obdobie a sa mu nemozete venovať tak vas za pol roka z nenávidí a po urcitych udalostiach za ktore si moze sam opustí rodinu a zatne sekeru do poslednej nitky lana.....
Obrat o 180 stupňov
Si sa chcel/chcela vypísať? My nevieme o čom je rec a nemusíš to písať, ale takto Ti nedáme ani praktickú radu.
Vzťahy sú konplikované, najmä takéto vyhrotené situácie.
Hneváš sa na neho? Mi príde, že áno. Na človeka sa nemáme hnevať alebo nenávidieť. Máme milovať aj nepriateľov.
Časom sa niekedy dovyvíjajú veci samozrejme záleží na okolnostiach a charaktere človeka.
Oprava v texte - nemam chut na rozhovor, nie nema....