Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Obrat o 180 stupňov

Príspevok v téme: Obrat o 180 stupňov
TRULY

Je vôbec možné sa vyrovnať s niečím ako je vztah k človeku ktorý je vam velmi blízky tesite sa na neho cez vikend a potom jeho súkromnou chybou prídete o kontakt s nim?
Zrazu sa rodiny nenávidia, vyhýbajú, kazdy ma svoju pravdu.
Na jednej strane vam chyba to priateľstvo no na druhej mate chut vykricat vsetku tu špinu co sa vytvorila.
Ako sa správať ak sa stretneme?
Na nednej strane beznadej na druhej zlosť a opovrhnutie.
Roky si volate opekate, pijete a zrazu trapnw mazanie a blokovanie na fb, vycitky sebe vlastné.
Nema chut na rozhovor ani na vysvetlovanie.
Len by som chcel kricat, vykricat vsetko, vsetky nezmysli ktore si náprotivok medzi svojimi poprifarboval aby bol za dobrého.
Z človeka ktoremu ste pomáhali je zrazu nepriateľ.
Týždne sme sa nestretli ale z je to len otazka času z rodinných dôvodov.
Kde sa berie ta nenávisť u človeka ktorý sa smial tvaril ze vas ma rad ze mu na vas záleží a v case ked mate vy ťažké obdobie a sa mu nemozete venovať tak vas za pol roka z nenávidí a po urcitych udalostiach za ktore si moze sam opustí rodinu a zatne sekeru do poslednej nitky lana.....

TRULY

No ved ako pisete bude to manipulátor.
On pred kamosmi a rodinou je usmiaty, srandy, vtipy, vsetci ho maju radi, na hokeji vsade.
Ale ked prišli problemi (teda podla neho) a zacal aj sam pit doma tak jej zacal nadavat to tucnych oblud, ze ma prsia ako orangutan, ukazoval jej doma prostredník pred drobcom, nadaval jej, x krat spominal cintorín, a take veci co ja som v soku ostal.
Jfeho rodina to berie tak ze uz tych faktov maju asi dost tak ze vraj sa stalo treba ist dalej ale ako ist dalej ked ostalo z manzelstva dieta. Im sa to lahko povie.... Ako nema sestra do toho vkladat emocie...
38 rocny chlap bez rozumu a bez koruny.
Ja neviem ci je to vobec normalne aby 38 rocny muz nemal v dnesnej dobe ani halier len pozicku....

Carie

Vykasli sa na to priatelstvo co tam kedysi bolo, nikdy nebolo uprimne a on sa len pretvaroval. Precitaj si temu "Mam poruchu?" od Dxrey tam zistis ake myslenie ma tento typ ludi. Ona tam tiez pise ze pred ludmi sa chova normalne, rada je stredom pozornosti a ludia ju nikdy z nicoho nepodozrievaju a zrejme maju radi. Manipulatori vseobecne vedia byt velmi okuzlujuci a byvaju velmi oblubeni. Aspon sprvoti. Ked maju svoju obet istu tak vtedy ukazu pravu tvar. Ta obet je hlavne tvoja sestra. Teba a vasu rodinu uz k nicomu nepotrebuje, ste pre neho bezcenni, preto nema zaujem zbytocne si hubu drat aby vas pozdravil a nedajboh aby sa spytal ako sa mate. To ho nezaujima. Nikdy ho to ani nezaujimalo, predtym sa to pytal len aby sa vam zapacil. Schvalne si precitaj tu temu od Dxrey aby si videl co maju tito ludia v hlave. On to bude mat velmi podobne.

Hhah

TRULY, treba na to čas a sa Ti to urovná v hlave. Zrejme keby si sa s ním rozprávať, bez tak by si mu nič múdre nepovedal v tom záplave emócií. Pamätaj si, že ľudia sú zlí a vedia aj zlé veci urobiť.

No, teraz si ešte tie veci nespracoval, sám si napísal, ze to bol šok. A nezabįjaj sa prosím Ťa, netýka sa Ťa to osobne a buď tej osobe čo je opustená nápomocný čo ty na to.

ahjajjaj

Truly, ja by som si nenamáhala hlasivky, aby som na takého človeka kričala, ani sa ním nenechala oberať o energiu. Nie je toho hoden. Na druhej strane ohľadne Tvojej sestry, Ty vo všetkom vidíš iba jej pohľad a nie ten jeho, tak to môže byť tak trochu skreslené. Tak či tak by som sa držala toho, že do toho až tak nevidíš, a nehas, čo Ťa nepáli. Ak sestra potrebuje praktickú pomoc alebo dobré slovo, nech ho od Teba dostane, ale to je asi tak všetko, čo by tam malo byť z Tvojej strany.

Carie

On je zrejme manipulator, sestra s nim este moze mat problemy. Nech si radsej vsetko zdokumentuje a odklada dokazy. Ked preda na vikend dieta otcovi tak nech ma o tom dokaz. Nech si uklada SMS s nim a nahrava hovory. Lebo toto je typ cloveka ktory nema chrbtovu kost a moze ju chciet cez klamstva znicit. Nech si precita ona aj vy knihu Nenechte sebou manipulovat alebo Laska a manipulace, tam sa vela dozviete o takomto cloveku a ako sa pred nim branit.

swistica

Truly - ak by si napisal KONKRETNU vec, o ktorej sa chces bavit, urcite by si dostal odpoved. Sem nechodi osadenstvo, ktore ma potrebu filozofovat.

TRULY

Niekdy mam pocit ze sa tu odooveda len na temy typu prvy pohlavny styk, nevera, uchlacke praktiky v posteli a podobne.
Prípadne musi clovek stat na stoziari pred skokom aby mohol diskutovať ehm

TRULY

Sestra si zobrala chlapca. My sme si kupili byt a zacali ho popri dcere prerabat.
On je človek ktory potrebuje byt stredobodom pozornosti na kazdej oslave a vseobecne.
Kym neboli problemi bolo dobre. Sranda, zabava, pomoc a všetko ako ma byt, clovek sa tesil na stretnutie.
Neskor sme s priateľkou kupili byt a zacali ho prerabat. Byt bol v tehlovom bloku a prerabal sa skoro od nuly. Vsetko smd robili sami aby sme ušetrili a tak nebol cas venovať sa girlovackam a inym veciam. Do práce, na byt, k rodičom prespat a dookola zopar mesiacov podla stavu financií.
V tom case vztahy ochladli.
Svagor si nasiel na podnikovej akcii bokovku.
Mesiace podvadzal moju sestru.
Za ten cas bolo zjavne ze sa nieco deje a ze ss zmenil. Ja som však nemal čas a uz vobec nie energiu riesit preco sa nepozdravi, prečo sa nespyta ako sa mame ats..
Byt sa dorobil a odstahovali sme sa a to uz sa ani nespytal ako sa mam po operacii. Jed sme sa stretli hovoril len o sebe, o svojej práci, o tom ako chodi hrat hokej. Take to nutene ahoj ahoj a oeitom citite ze vas ma v paži.
Zmenil sa celkovo.
Potom sestra prišla na to ze ju mesiace podvadzal, medzitým ponižoval ako vyzera po porode, ze je neschopná. Ona nie je akcna a ambiciozna tonje pravda ale dala mu svijfe srdce.
On sa sice tvári ale tiez extra sikovnost a ambície na seba nepobral.
Odišiel od nej, teda poslala ho preč.
Vsetko poprel aj jed milenka sama dala veci na pravu mieru....
Odisiel k otcovi a povedal svoju verziu.
Syna nechak sestre, vraj nech sa stara ked ho vyhodila. Ked treba hra sa na otca láskavého, ked ho ma odniest do školy (prvacika) tak vraj nech sa staráme aj my súrodenci. Ake doma otcovi ukazuje ako ho on miluje....
Na jednej strane som v soku.
Vsetko bolo super vzdy sme ss tešili na strrtnutie a potom cloveka znenavidite.
Som papulnaty clovek a nemam problem s nikym vyjasnit si veci ale tu som bez slov.
X krst sme ss stretli ale nemam silu na eozhovor preco zradil najorv nas a potom sestru.
On ma svoje verzie, za vsetko mozeme my a sestra si za to v podstate citane medzi riadkami moze sama... Aspon tak to citam z neho.
V case ked mu uz raz odpustila ju sklamal, oisala s inym chlapcom. V case ked ju v sukromi ponižoval a nadaval jej a niekolko krat aj zbil. Su to veci co tajila lebo ss bala ze ostane sama a bude hanba na celu ulicu.
Na jednej strane by som mu povedal sky je klamsr, ako sa tvári ze ma rad maleho a pritom sa snim nehral denne ani 10 minut a teraz hraje pred rodinou chudaka ktory miluje potomka a ze ona sklamana a zničena ked si písala s cudzim chlapom a mozni sa aj zamilovala ze ons je pricina.
Pritom ju uz vtedy mesiace podvadzal a vymyslal si ze chodi do roboty a chodil za hentou....
Chcel by som ho stretnut a vyhsdat sa, vykricat mu tie klamstvá co šíri aj celej jeho rodine ktorá mu najprv vycistila žalúdok a teraz po mesiscocj uz vahy naklana na jeho stranu kedze si uz on z domu modeluje verzie podla seba.
Bojim sa stretnutia a reakcie. Nemam sil na slusny rozhovor a ked vybuchnem poviem všetko, na druhej strane asi budem ticho ak mi neda impulz. Buxe mi luto byt na neho hnusný aj ked si to zaslúži ale je vo mne zlosť ako všetko zničil.
Na druhej strane si priznávam chybu ze som mal s nim hovorit ked bol cas.
Možno by sa ani nerozviedol a nepodviedol slebo ja neviem. Nikdy nemal starosti u nás u rodicov mal všetko a to je asi chyba.
Neplatiť najom hypotéku energie nemst starosti a potom z nudy robíte zle veci