Nechápem prečo

Príspevok v téme: Nechápem prečo
Slabaosobnost

Zdravím v prvom rade sa chcem poďakovať každému kto strávi svoj čas čítaním si môjho problému. Možno vám to príde na smiech a možno že som slaboch ale nech je to už akokoľvek nehanbím sa za to. Ale potrebujem názor ľudí ktorí ma nepoznajú a nič ku mne necítia len čistý pohľad na vec. Preto píšem sem.

Pred cca 2 mesiacmi som sa začal stretávať nevinne so svojou susedou ona ma 21 a dieťa (15m) s mojim 42 ročným susedom. Po 2 rokoch samoty ktorú som nechcel opustiť a nedokázal ju nikto zlomiť som začal cítiť ku nej viac a ona ku mne tiež. Co raz viac sme spolu trávili čas hľadala spôsoby ako byť somnou aj s malou lebo si ma obľúbila aj ona a ja som ich zboznoval obe. Skvelé sme si rozumeli vravela mi ako to je na nič žiť uňho s jeho mamou ze sa nezaujíma nestará. Ze ráno o 5 ide do roboty v noci príde. S mamou sa o pije lahne do obývačky a tam spi. Ze nedostanu od neho darčeky na vianoce na narodeniny ze je to cele zle. A ja som presný opak nepijem cvičím, staral som sa o ne a zaujímal, dával lásku keď som išiel len za nimi doniesol som aspoň čokoládu. Proste len tak nič som za to nechcel ďakovala mi tešila sa. Ukázal som jej trosku iný život až prišlo na to ze mi povedala ze ma ľúbi zalial ma pocit šťastia lasky všetkého. Nejak sme ale nehrotili ze od neho odíde nechcel som tlačiť až sme sa k tej téme dostali. Najprv bolo ze do februára potom do januára az nakoniec v nedeľu mi vola s veľkým plačom ze kecala s maminou a ocinom ze môže prísť tam ze sa tešia ze nebude s nim atď. Takže v pondelok ráno prišiel jej ocino sťahoval ju od neho a ze tam prišiel aj on a ze len jej povedal nech ide žiadny boj nič. Tak išla. Zoznámila ma s rodičmi pondelok utorok som robil im izbu kúpili sme postieľku pre malú proste pomáhal som ako som vedel. Cítil som obrovské šťastie radosť ze konečne život nabral zmysel ze konečne je to tu po čom tak túžim skromná dobrá žena pre ktorú spravím všetko aj pre malu a nezáleží ze není moja. Predsa není otec ten kto dieťa spraví ale kto ho výchova. No zrazu ako sme vybalovali veci v kuse na telefóne s nim bral som to tak ze fajn chápem aj ja by som reagoval rovnako možno ešte viac. Utorok ze budeme celý deň spolu mala bude s nim a spravíme si pekný deň. Lenže nás deň spočíval v tom ze si od rána do obeda volali asi 7 krát smskovali a už som to dal pocítiť ze co v kuse chce ale nie hnevom. Alebo zlostou ci krikom skôr som ostal ticho a vybehla na mňa. S tým ze co mi je atď. Tak som povedal ze co v kuse chce ze teraz sa zaujíma keď vás tam mal tak mal na háku. Ale bol som ten zlý. Tak som sa ospravedlnil navaril. A taka istá bola streda aj štvrtok. Ale bol som ticho nedal som nič pocítiť len aby sa ne hnevala. S tým ze štvrtok večer keď zaspala som jej napísal keď zaspala ze mam pocit ze sa mi vzďaľuje ze je chladnejšia a podobne. Lebo to bol neskutočný opak toho ako sa somnou bavila ako somnou písala keď bola tam a keď odišla. Myslel som si ze to najkrajšie obdobie bez skryvania a podobne začne a bude to ešte krajšie. No opak bol pravdou štvrtok mi povedala ze sa stretneme keď si po robí veci atď a pokecame hovorím si fajn na apagatiku ale som ticho idem okolo jej cinziaka a on od nej odchádza v tej sekunde ako on bol za zákrutou mi vola. Akurát som skončila za 20 minút príd. Tak som prišiel za 20 minút a opýtal sa jej na to ze ci bola s nim ze áno ze doniesol peniaze na malu. Tak som to neriešil. A chcel som si po hovoriť o večernej správe ci sa niečo deje. Tak mi povedala len toľko ze je proste zmätená nové prostredie atď. Nevie si zvyknúť a podobne. Hovorím jej ze ale to není dôvod prečo byť ku mne taka ja či budem alebo nebudem tak v tom prostredí bude tak ci tak akurát nebude na to sama a ja jej vždy pomôžem. Alebo ci je on v tom. A ona ze nie co si ja by som s nim nikdy nebola uz. Začala ma objímať bozkávať ze ma miluje ze chce somnou spoločný život atď. O 20 sekúnd kopanie na dvere jej bývali odišla s nim na chodbu ze vie ze som tam nech ho pusti. Tak ho pustila a mne povedala ze nech idem preč chce sa s ním porozprávať. No on povedal nie ze chce hovoriť somnou. Tak sa ma pýtal co medzi nami je a ja som mu povedal ze ja chcem vedieť co je medzi nimi. A on ze od kedy odišla ho stále vola tam k nej píše mu atď. Tak už to má tak za bolelo ze som mu povedal aj ja všetko ako o ňom hovorila atď. Ze s nim ani nespava v jednej izbe ani sex nemajú nič a on sa pozrel na mna na ňu zazrel ona pozerala do zeme a povedal ze to nie je pravda ze to ja s nou nespavam a ona vie prečo. Takže predtým mala niekoho iného s kým ho podviedla v tom čase chodila aj s monoklom. A tak som dostal plno informácií a mna vyhodila z bytu a on tam ostal. A od vtedy neviem ako ďalej co robiť ako sa k tomu postaviť tak strašne na to boli som zmätený. Nebola ani jedna hádka žiadny problém tak prečo je to teraz takto. Ja som po 3 rokoch znova začal piť 3 dni vkuse nespim nejem teraz som prestal piť lebo už to bolo neznesiteľné. A dnes som ich videl spolu a mna to zas tak za bolelo ze ja sa trápim a oni sú spolu ako nič. Ako keby tie dni tie chvíle jej slová nič neznamenali a ja neviem už fakt ako ďalej nič ma nebaví. Stále mám len ju v hlave a otázky prečo co bola pravda a co nie. Prečo mi tak ublížila dobre vedela ze ja nehľadám zábavku ze uz mam 24 a chcem proste založiť si rodinu a žiť len pre ňu. A nakoniec mna vyhodila s nim ostala. A ani len prepáč nenapísala. A to som jej poslal aj sms po pár dňoch bez prosenia len proste co je vo mne ani len prepáč. Nenapísala. Vôbec neviem ako ďalej. Ale nemám už chuť ani žiť. Ja viem ze to bolo krátko a podobne nebolo to moje po prvé. Ale bolo to po prvé s kým som videl budúcnosť a svoj život. A neviem ako ísť teraz ďalej. Ako sa dostať z depresie a ako prestať na ňu myslieť a to všetko každý z vás vie co to je za stav. Len ide o to ze najväčšíu rolu hraju rôzne emócie nezodpovedané otázky nepochopenie a podobne.

Carie

Mas ponaucenie ze ked ti napise vydata ci zadana dievcina/zena mas ju poslat do kelu aj keby bola najkrajsia a aj keby sa ti stazovala na to ze ju jej zakonity nema rad a manzelstvo ma v troskach. Ak je tak nestastna najprv nech sa rozvedie. Inak bud rad ze ju nemas doma, asi by si nechcel mat zienku co si hlada milencov na vsetky strany, rozprava im o tebe aky si hrozny a kazdeho len vyuziva vratane teba. Ber to z tej lepsej stranky, zbavil si sa jej vcas.

pepe542

...tá baba potrebovala pozornosť a prejavy lásky...Bola Ti za ne vďačná a mala Ťa kvôli tomu rada...citujem... samozrejme hlúposť. To všetko mala hľadať doma vo svojom manželstve. Hovorí sa, že každá piata a najnovšie každá tretia žena je týraná. Nikde sa neuvádza každá koľká je pridrbaná. Pretože keď sa tu hovorí o láske, všetky jednohlasne vykrikujú, že na veku nezáleží, ani na veľkosti penisu. Tak tu je príklad. Tento nepodarok bez morálky si tiež zo zamilovanosti zobral muža staršieho o viac ako dvadsať rokov. Pretože devätnástich rokoch nemohla robiť nič s rozumu. A teraz nadržaná a unudená zháňa chlapov na internete. O čom svedčí aj monokel za predošlého utešiteľa. Aj pisateľa dobre odhadla. Je mladý, hlúpy, nadržaný a bude ľahkou korisťou. Čo sa aj stalo. Predsa už len má nejaké skúsenosti. Zatiaľ čo starý robí od rána od piatej do noci aby rodinu uživil. Ak by jej teraz začal dvoriť a pchať sa jej do zadku do smrti by si založil platformu na vydieranie. V žiadnom prípade. Radšej rozvod. Odrazu jej vadí, keď unavený muž v rokoch potrebuje odpočinok, spáva na gauči a vypije si. Ona ešte nie je ani rozfofrovaná. To príde okolo tridsiatky. A či starý kupuje darčeky alebo nie, je to len jeho vec. Je to aspoň doteraz jeho rodina, ktorú sa mu pisateľ snaží rozbiť. Ak by to nebola pijavica, dávno by sa bola rozviedla a našla si bývanie. Ale táto len čaká na koho skočí. Že sa zamiloval do cudzej ženy jeho vec. Že ho odkopla ako psa, zaslúži si to. Nemal tam čo zháňať a žene veriť hlúposti čo mu účelovo natárala. Predsa si nebudú manželia a veľa krát dobrý otcovia, zatvárať manželky /hlúpe podotýkam/ a tak chrániť rodinu pred nemorálnymi parazitmi. Ona vie prečo sa vždy vracia k starému. Mladý jej totiž nemá čo ponúknuť. Potrebovala len zapchať dieru. Vidieť tiež, že veľkosť svalov neodzrkadľuje veľkosť ducha. Mal by zájsť do tej BB za kamarátom.Teraz pije sám a potom budú traja. Ale určite viem, že zamilovanosť nikto nepreruší pokiaľ sama nezanikne. Alebo len s veľkým úsilím a vlastným rozhodnutím. V niektorých patologických prípadoch trvá až do smrti. Inak ja mu prajem aby ju získal a aby zas niekto robil jemu to čo on robí teraz. Ona bude vždy pripravená, pretože to nezávisí od zamilovanosti, ale od charakteru osobnosti a od usporiadania hodnôt.

ahjajjaj

ahoj, tá baba potrebovala pozornosť a prejavy lásky. Bola Ti za ne vďačná a mala Ťa kvôli tomu rada. Ale okrem toho medzi Vami nič nebolo. Medzi ňou a jej manželom je ich manželstvo a spoločné dieťa. Teraz je samozrejme jej partner namäkko, a dvorí jej, dáva jej tú pozornosť, ktorú predtým nemala, tak brala od Teba. Možno si chcela dvíhať ego a niečo si dokazovať. Rozhodne nie je hodná myšlienok, ani pozornosti. Môže byť pekná, ale nie je to dobrý človek. Milovať možno niekoho, ku komu cítiš aj nejakú úctu. Tak si pomysli, či si nejakú úctu takýto človek zaslúži.

pepe542

Slabaosobnost...Ty si svojprávny ?...dvaja chuji pijú kvôli pridrbanej babe... silou mocou chceš na seba preniesť jeho problémy s ňou. Budeš ju chovať aj s dcérou a starý sa s ňou bude zliezať. Pekná perspektíva. Ale kto chce kam, pomôžme mu tam.

Slabaosobnost

To teda nestojí. Len ako to zo seba všetko pekne ten pocit tie slová tie chvíle vymazať. Včera som ju videl s nim a hovorím si bože ona fakt nemá kožu na papuli. Ale na druhej strane sa pýtam ako prečo. Kde je to všetko pekne.

Slabaosobnost

A teraz som išiel domov a vychádzala z nášho vchodu s nim a on malu na rukách ani bu len išli. A on sa mi pozdravil

pepe542

...Nechápem prečo...keď sa na to dívaš nezaujate, tá baba má podivné správanie a ťahá zo sebou aj dcéru. Ty si sa pchal niekde kde si nemal čo zháňať. Nie je rozvedená. A potom staré porekadlo...doktorovi, farárovi a žene nikdy never.

January

Jaj a este som zabudla, ze ten stary zacal strasne pit teraz. Tak si daj bacha na alkohol, ten ta dostane na uplne dno.

January

Ja takuto podobnu dvojicu tiez poznam, baba ma 26 s deckom, otec decka a jej partner 50nik, co si rad vypije, byvaju spolu, ona chodi po frajeroch aj s malou. Vobec by si to na nu nepovedal, posobi velmi prijemne, aj je pekna. Takto travila cas s jednym frajerom az to prestalo. Po case stretnem toho frajera a pytam sa, co je nove s tou babou a on ze nic, ze uz sa spolu nestretavaju a ze odvtedy uz mala asi siedmich a ze s tym starym uz tiez nie su spolu, ze sa od neho odstahovala. Neviem, ako to nazvat, bud je posahana a nevyzera alebo ku..... ja neviem, ako sa moze niekto takto pregrciavat zivotom. Tebe radim, ukoncit to, ta tvoja akozefrajerka bude podobny jedinec.