Nechápem prečo

Príspevok v téme: Nechápem prečo
Slabaosobnost

Zdravím v prvom rade sa chcem poďakovať každému kto strávi svoj čas čítaním si môjho problému. Možno vám to príde na smiech a možno že som slaboch ale nech je to už akokoľvek nehanbím sa za to. Ale potrebujem názor ľudí ktorí ma nepoznajú a nič ku mne necítia len čistý pohľad na vec. Preto píšem sem.

Pred cca 2 mesiacmi som sa začal stretávať nevinne so svojou susedou ona ma 21 a dieťa (15m) s mojim 42 ročným susedom. Po 2 rokoch samoty ktorú som nechcel opustiť a nedokázal ju nikto zlomiť som začal cítiť ku nej viac a ona ku mne tiež. Co raz viac sme spolu trávili čas hľadala spôsoby ako byť somnou aj s malou lebo si ma obľúbila aj ona a ja som ich zboznoval obe. Skvelé sme si rozumeli vravela mi ako to je na nič žiť uňho s jeho mamou ze sa nezaujíma nestará. Ze ráno o 5 ide do roboty v noci príde. S mamou sa o pije lahne do obývačky a tam spi. Ze nedostanu od neho darčeky na vianoce na narodeniny ze je to cele zle. A ja som presný opak nepijem cvičím, staral som sa o ne a zaujímal, dával lásku keď som išiel len za nimi doniesol som aspoň čokoládu. Proste len tak nič som za to nechcel ďakovala mi tešila sa. Ukázal som jej trosku iný život až prišlo na to ze mi povedala ze ma ľúbi zalial ma pocit šťastia lasky všetkého. Nejak sme ale nehrotili ze od neho odíde nechcel som tlačiť až sme sa k tej téme dostali. Najprv bolo ze do februára potom do januára az nakoniec v nedeľu mi vola s veľkým plačom ze kecala s maminou a ocinom ze môže prísť tam ze sa tešia ze nebude s nim atď. Takže v pondelok ráno prišiel jej ocino sťahoval ju od neho a ze tam prišiel aj on a ze len jej povedal nech ide žiadny boj nič. Tak išla. Zoznámila ma s rodičmi pondelok utorok som robil im izbu kúpili sme postieľku pre malú proste pomáhal som ako som vedel. Cítil som obrovské šťastie radosť ze konečne život nabral zmysel ze konečne je to tu po čom tak túžim skromná dobrá žena pre ktorú spravím všetko aj pre malu a nezáleží ze není moja. Predsa není otec ten kto dieťa spraví ale kto ho výchova. No zrazu ako sme vybalovali veci v kuse na telefóne s nim bral som to tak ze fajn chápem aj ja by som reagoval rovnako možno ešte viac. Utorok ze budeme celý deň spolu mala bude s nim a spravíme si pekný deň. Lenže nás deň spočíval v tom ze si od rána do obeda volali asi 7 krát smskovali a už som to dal pocítiť ze co v kuse chce ale nie hnevom. Alebo zlostou ci krikom skôr som ostal ticho a vybehla na mňa. S tým ze co mi je atď. Tak som povedal ze co v kuse chce ze teraz sa zaujíma keď vás tam mal tak mal na háku. Ale bol som ten zlý. Tak som sa ospravedlnil navaril. A taka istá bola streda aj štvrtok. Ale bol som ticho nedal som nič pocítiť len aby sa ne hnevala. S tým ze štvrtok večer keď zaspala som jej napísal keď zaspala ze mam pocit ze sa mi vzďaľuje ze je chladnejšia a podobne. Lebo to bol neskutočný opak toho ako sa somnou bavila ako somnou písala keď bola tam a keď odišla. Myslel som si ze to najkrajšie obdobie bez skryvania a podobne začne a bude to ešte krajšie. No opak bol pravdou štvrtok mi povedala ze sa stretneme keď si po robí veci atď a pokecame hovorím si fajn na apagatiku ale som ticho idem okolo jej cinziaka a on od nej odchádza v tej sekunde ako on bol za zákrutou mi vola. Akurát som skončila za 20 minút príd. Tak som prišiel za 20 minút a opýtal sa jej na to ze ci bola s nim ze áno ze doniesol peniaze na malu. Tak som to neriešil. A chcel som si po hovoriť o večernej správe ci sa niečo deje. Tak mi povedala len toľko ze je proste zmätená nové prostredie atď. Nevie si zvyknúť a podobne. Hovorím jej ze ale to není dôvod prečo byť ku mne taka ja či budem alebo nebudem tak v tom prostredí bude tak ci tak akurát nebude na to sama a ja jej vždy pomôžem. Alebo ci je on v tom. A ona ze nie co si ja by som s nim nikdy nebola uz. Začala ma objímať bozkávať ze ma miluje ze chce somnou spoločný život atď. O 20 sekúnd kopanie na dvere jej bývali odišla s nim na chodbu ze vie ze som tam nech ho pusti. Tak ho pustila a mne povedala ze nech idem preč chce sa s ním porozprávať. No on povedal nie ze chce hovoriť somnou. Tak sa ma pýtal co medzi nami je a ja som mu povedal ze ja chcem vedieť co je medzi nimi. A on ze od kedy odišla ho stále vola tam k nej píše mu atď. Tak už to má tak za bolelo ze som mu povedal aj ja všetko ako o ňom hovorila atď. Ze s nim ani nespava v jednej izbe ani sex nemajú nič a on sa pozrel na mna na ňu zazrel ona pozerala do zeme a povedal ze to nie je pravda ze to ja s nou nespavam a ona vie prečo. Takže predtým mala niekoho iného s kým ho podviedla v tom čase chodila aj s monoklom. A tak som dostal plno informácií a mna vyhodila z bytu a on tam ostal. A od vtedy neviem ako ďalej co robiť ako sa k tomu postaviť tak strašne na to boli som zmätený. Nebola ani jedna hádka žiadny problém tak prečo je to teraz takto. Ja som po 3 rokoch znova začal piť 3 dni vkuse nespim nejem teraz som prestal piť lebo už to bolo neznesiteľné. A dnes som ich videl spolu a mna to zas tak za bolelo ze ja sa trápim a oni sú spolu ako nič. Ako keby tie dni tie chvíle jej slová nič neznamenali a ja neviem už fakt ako ďalej nič ma nebaví. Stále mám len ju v hlave a otázky prečo co bola pravda a co nie. Prečo mi tak ublížila dobre vedela ze ja nehľadám zábavku ze uz mam 24 a chcem proste založiť si rodinu a žiť len pre ňu. A nakoniec mna vyhodila s nim ostala. A ani len prepáč nenapísala. A to som jej poslal aj sms po pár dňoch bez prosenia len proste co je vo mne ani len prepáč. Nenapísala. Vôbec neviem ako ďalej. Ale nemám už chuť ani žiť. Ja viem ze to bolo krátko a podobne nebolo to moje po prvé. Ale bolo to po prvé s kým som videl budúcnosť a svoj život. A neviem ako ísť teraz ďalej. Ako sa dostať z depresie a ako prestať na ňu myslieť a to všetko každý z vás vie co to je za stav. Len ide o to ze najväčšíu rolu hraju rôzne emócie nezodpovedané otázky nepochopenie a podobne.

Slabaosobnost

Len je to ťažko spraviť čiaru za niečím co niekto ukončil za mňa a bez dôvodu. A áno narazil som na zlu osobu ale nechápem na co boli tie klamstvá na co odišla. Mohla to spraviť aj inak

Carie

To je to iste ako ked si zena zacne so zenacom, veri jeho kecom ze si so zenou nerozumie, ze s nou nespava a ze je tesne pred rozvodom. A potom zisti ze je vsetko uplne inac. Nie si prvy ani posledny co naletel a popalil sa. Tato si ta nezasluzila.
Tutan tak mne sa pacia muzi s pivnym bruchom pokial teda nie je az moc velke. Na pokec nechodim tak kto tam chodi neviem. Ale zeny tam zrejme hladaju hlavne na sex, nie na dlhodoby vztah a zalozenie rodiny.

Tutenstein_xD

Slabaosobnost proste si narazil na zlú osobu. Jediné čo ti pomôže je začať od znova ako som písal a spraviť za touto etapou hrubú čiaru a ísť ďalej. Chce to čas, aby si to spracoval.

Slabaosobnost

No ono ide o to ze tam musia byť sympatie. Ja mam 2 metre skoro a 110 kilo (cvičím celý život) ona bola o hlavu nižšia a proste sympatie tam boli vzájomne dokonca som jej ani nenapísal ja prvý ale ona mne. Takže to není o tom skôr mi to príde ze ma použila na vyplnenie času a potom som jej pomohol návrat sebavedomie a gule na to aby od neho odišla ale prišla k mame a z voľnosti boli pravidlá a podobne. A pochopila ze samej tam u neho jej bolo lepšie alebo keď prišiel moment ze odchádza a on nič nespravil preto aby neodišla tak ho začala volať ona k sebe. A zlakla sa alebo ja uz neviem fakt som bol len nástroj toho aby ho vyprovokovala k tomu aby odišli od neho mami ja naozaj neviem.

Tutenstein_xD

Carie to je úplná blbosť, ale nevadí. Žene stačí, ak vyzerá priemerne a má nápadníkov. Všetci chcú modelky a pekne vyzerajúce ženy ? Stačí ísť na Pokec a vidíš, že na ploche píše veľa chlapov, že majú záujem o takzvané bacuľky. Veľa chlapov priťahuje, ak má žena väčší zadok, prsia a keďže ide bacuľky, tak má aj väčšie brucho, lýtka, stehná a chlapom to vôbec neprekáža.

To skôr naopak by som povedal. Ešte som nikdy nevidel a od žiadnej nepočul, že by si hľadala chlapa s pivným pupkom alebo chudého 60Kg chlapa. Taktiež ženy nerady chodia s chlapmi, ktorí sú od nich nižší. Však ženy si už len na Pokeci určujú, aká chlapi by im mali napísať,

Takže čo sa týka nájdenia si partnerov, tak ženy to majú o dosť jednoduchšie ako ženy. Tak to proste je. Preto sa ženy môžu rozhodovať koho si k sebe pripustiť a koho nie, pretože vedia, že si môžu vyberať. Chlapi také šťastie poväčšine nemajú.

Carie

Ale nemyslim si ze musis byt nutne slaboch za to ze ta to zobralo a nevies sa z toho spamatat. Len sa musis zamysliet nad sebou a svojim zivotom ze co chces dalej. Ak budes o tuto dalej bojovat stale to bude ako na hojdacke s neistym vysledkom. Ona sa ti nepodakuje pretoze si nevie vazit co pre nu muzi robia, pretoze muzi sa predbiehaju v tom ako sa jej dostat do priazne tak to berie ako samozrejmost a nie ako nieco za co ma byt vdacna.

Carie

Zly vyber partnerky. Uz ked si si vybral zenu co zije s inym chlapom a ma s nim dieta musel si tusit ze to bude tazke a problematicke. Ona je evidentne velmi pekna, chlapi sa jej vrhaju k noham a jej sa to paci a nevie si vybrat. Raz chce toho, raz toho, podvadza, klame. Keby si si vybral nejaku priemernu a slobodnu zenu a robil pre nu toto tak tam mas velku sancu ze vam to vyjde. Ale vsetci chlapi by chceli len modelky a bohuzial nie je tolko modeliek (myslim zien co vyzeraju jak modelky) aby sa vam uslo vsetkym a tak sa musite delit. Keby si si vybral nejaku sivu mysku za ktorou sa na ulici nikto neobzrie tak tieto problemy nemas. Ta by bola prestastna ze ta ma a ze si tak dobry a so vsetkym jej pomahas a vazila by si ta. Len holt vsetci chcete krasavice a tie si potom nevedia vybrat lebo maju mnozstvo napadnikov a kazdy sa snazi a kazdy jej pomaha s cim sa da. Toto je furt to iste dokola.

Slabaosobnost

Tutenstein_xD

Toto bol môj 4 vzťah. A viem ako to chodí len je tu ten rozdiel ze tu som to od základu od začiatku bral úplne inak. A preto sa tak tým zozieram ze fakt som veril v to ze je ona posledná spravil som všetko. Preto aby to brala aj ona rovnako miesto toho aby som ohováral jej bývalého som len počúval chyby ktoré robil a ktoré jej vadili aby som to nerobil aj ja. Skutočne to bolo iné teda iné pre mňa očividne. A teraz netuším ako sa s tým vyrovnať

Tutenstein_xD

Slabaosobnost asi to nebola tá pravá, ktorú si hľadal. Vieš, možno je to pre teba len životná lekcia, že si treba dávať na takéto ženy pozor. Možno budeš v ďalšom prípade, kde stretneš nejakú ženu obozretnejší a zistíš a budeš ju chcieť spoznať bližšie, kým s ňou budeš chcieť mať niečo viac ako len kamarátstvo.

Možno stretneš ženu s ktorou budeš naozaj šťastný a bude pre teba o 100% lepšia ako táto, ktorá s tebou asi len vybabrala. Možno si potom povieš, že to asi takto malo byť a budeš možno šťastný, že ti to s touto nevyšlo, ktorá mala dieťa, pretože si mohol spoznať novú ženu s ktorou ti je o stokrát lepšie.

Treba to brať aj takto. Vieš, ono to v živote chodí aj tak, že si myslíš, že toto sú tie najkrajšie chvíle v živote, ktoré prežívaš so svojou polovičkou spolu, ale zrazu je koniec a keď spoznáš novú osobu, tak si povieš, že ako som si mohol myslieť, že to boli moje najkrajšie chvíle v mojom živote ? Však s touto ženou je to úplne iné, oveľa lepšie a oveľa krajšie ako s tou, čo som mal predtým.