Zúfalstvo

Príspevok v téme: Zúfalstvo
Drakkara

Ahojte ak sa tu nájde co i len jeden človek s mojimi problémami alebo radou budem šťastná. Mam 27 rokov, žena, nefajčím, nepijem, momentálne mam tak 80kg co je dosť ale schudla som už 20. Problémy s bruchom som mávala aj predtým ale co sa deje posledného pol roka je už na nevydrzanie. Mam extrémne silné bolesti chrbtice najmä keď ostanem v kľude a ráno ani nevravím. Bolesť brucha v hornej a ľavej časti ktorá je konštantná celý deň a každý deň. V jednom kuse sa mi tam niečo prelieva, zduva, tlači, páli ma zaha, večer sa neviem ani ulozit na spánok,. Je to neznesiteľné, život obťažujúce a deprimujuce. Mam raz tvrdú stolicu inokedy hnačkujem. A stále grgam. Proste naozaj stále. Celý deň už na nič iné nemyslím len ako mi je zle a toto je bez zmeny pol roka. Samozrejme ze vyšetrení milión krv, usg, ct brucha, mr chrbta, alergie a všetko čo mi zistili sú také drobnosti co ma asi každý druhý človek. Tak prečo takto trpím? Ja už neviem ku komu ísť. Mam pred svadbou ale jedine co mam v hlave je to ze sa jej nedozijem. Ak ste to sem dočítali veľmi pekne ďakujem za radu a podporu. Mne pomohlo trosku aspoň to ze som sa zdôverila ;)

EMMMAA

A nie si alergicka na nejaku potravinu? Mozno by si mala ist na nejake testy, lebo tieto zdravotne problemy ti to moze sposobovat.

miriarka

vela myslim, ze by urobila zmena stravy a celkovo zivotneho stylu, nejake cvicenie ako napriklad pilates by ti mohlo urobit dobre

jancaa

My ti bohuzial do tela nevidime a vobec nevieme, preco tak trpis. Ale ak mas tazkosti nadalej, tak by som jednoznacne isla este raz po doktoroch!...

In blossom

Ale neboj sa dopredu, naozaj to mozno bude len nejaky zapalcek. Napr. mna uz roky bolieva vpravo (pecen/zlcnik) a sem tam to prejde, sem tam sa to ozve ale inak s tym fungujem normalne. Mam sice dietu skrz potravove alergie a uzivam rozne protizapalove doplnky, ale pohoda. Ale s pankreasom nie su srandy, ten je nenahraditelny pre telo, takze ak tam aj je zapal, treba ho riadne liecit. Normalne sa daj vypisat na gastro a ziadaj vysetrenie pankreasu.

In blossom

Bolest vlavo hore v bruchu a az bolesti vystrelujuce do chrba, to moze byt pankreas. Ten sa dost tazko diagnostikuje, lebo je "schovany" za inymi organmi. Takze aj napriek usg brucha ti nemuseli zistit napr. lahsi chronicky zapal v nom. Na tvojom mieste by som si isla cielene dat vysetrit pankreas, alebo aspon pankreaticke enzymy (zistia z krvi). Lebo aj tie zvuky a prelievania atd. to poukazuje na nedostatocne travenie a kludne to moze byt z nedostatocnej cinnosti pankreasu (netvori dost pankreatickych enzymov na stiepenie potravy), tiez tie striedave problemy s vylucovanim. Keby ta bolelo hocikde inde, ale ak vies lokalizovat bolest skor vlavo a hore a este aj do chrbta, presne pankreas by som podozrievala prvy.

Tomaas 12345

Problémy so žalúdkom ale i bolesť chrbtice to môže byť z histaminovej intolerancie, má ju okolo 1% ľudí takže je znacna pravdepodobnosť že ju máš aj ty.

mjanik

tu ide o dva problémy:1,bolesti chrbtice-ľahko odstraniteľné akupunktúrou 2,ostatné problémy sú z tráviacich ústrojov,(bolesti v ľavej strane sú spôsobené nahromadením plynov "v zátačke" hrubého čreva,ostatné je zlé trávenie.Všetko sa dá odstrániť akupunktúrou

simka111

Na chrbticu skus Milgammu N, skvelá vec. Objednaj sa aj na fyzioterapiu.

Mne sa zdá, že to trávenie máš poškodené od stresu. Skús prírodnu liečbu - bylinky, uprav stravu, dostatok ovocia a zeleniny, minimum mlieka a sladkého. Skúšala si Pancreolan ????