Ahojte ak sa tu nájde co i len jeden človek s mojimi problémami alebo radou budem šťastná. Mam 27 rokov, žena, nefajčím, nepijem, momentálne mam tak 80kg co je dosť ale schudla som už 20. Problémy s bruchom som mávala aj predtým ale co sa deje posledného pol roka je už na nevydrzanie. Mam extrémne silné bolesti chrbtice najmä keď ostanem v kľude a ráno ani nevravím. Bolesť brucha v hornej a ľavej časti ktorá je konštantná celý deň a každý deň. V jednom kuse sa mi tam niečo prelieva, zduva, tlači, páli ma zaha, večer sa neviem ani ulozit na spánok,. Je to neznesiteľné, život obťažujúce a deprimujuce. Mam raz tvrdú stolicu inokedy hnačkujem. A stále grgam. Proste naozaj stále. Celý deň už na nič iné nemyslím len ako mi je zle a toto je bez zmeny pol roka. Samozrejme ze vyšetrení milión krv, usg, ct brucha, mr chrbta, alergie a všetko čo mi zistili sú také drobnosti co ma asi každý druhý človek. Tak prečo takto trpím? Ja už neviem ku komu ísť. Mam pred svadbou ale jedine co mam v hlave je to ze sa jej nedozijem. Ak ste to sem dočítali veľmi pekne ďakujem za radu a podporu. Mne pomohlo trosku aspoň to ze som sa zdôverila ;)
Zúfalstvo
ahoj, skús prejsť na vegánsku stravu. Prečítaj si o tom, nádherne sa zbavíš nadúvania a bude Ti lepšie. Len si prečítaj zato, aby Ti nechýbal žiadny vitamín. A na chrbát je dobrý recept: cvičiť, cvičiť, cvičiť, roky cvičiť a mať trpezlivosť. Čo sú tie drobnosti, čo Ti na chrbtici našli?
V prvom rade: kolko merias a ako sa stravujes? Opis svoj bezny denny jedálniček.