Ahojte. Mam problem. Mam priatelku, pozname sa 2 mesiace a mesiac uz spolu chodime. vsetko je super a tak. no, ale aby som sa dostal k teme, na zaciatku vztahu sa ma opytala, kolko bab som mal pred nou. Bohuzial som zaklamal a povedal som ze 10. Pravda bola, ze bola iba 1. zajlamal som jej preto lebo som sa v minulosti stretol s tym ze sa mi dobry kamarati smiali ze som mal iba jednu babu alebo narozdiel od nich. no, ten pocit bol proste zly, stale mi to pripominali a s inim nazorom som sa ani nestretol na tuto temu. Ked sme sa spoznavali, zdalo sa mi ze nechce chalana ktory je novacik vi vztahu a vo vsetkych veciach okolo toho. a tak som jej radsej v tomto zaklamal aby si myslela ze mam zo zenou nejake skusenosti. ten mesiac ked uz sme boli spolu tak som jej to stale nechcel povedat lebo kedze som sa bal ako na to bude reagovat, ci to nepovie kamoskam alebo ci sa mi nevysmeje trosku alebo nenaserie. proste som spanikaril na zaciatku ked som zaklamal a nechcel som to velmi priznat, cakal som ze to nebude riesit. no ale ked mi prisla nejaka sprava alebo nieco na mobile, sice zo srandy ale na zaciatku a i nie, vzdy povedala, sice s usmevom ale povedala aka ku-va mi pise. no a tak ked sa ma opyrala jedneho dna co mi vadi, tak som jej toto povedal, ze stacilo by, keby to stale takto nehhovorila a aspon sa najprv spytala kto to je. samozrejme sme sa pohadali a nakoniec prisla k zavefu ze to je moja vina lebo ze som mal iba kamaratky, ziadny vztah a mal som sex s 10 babami. co nebola pravda. no a tak sme na druhy den volali, stale bolo nahnevana a tak som jej to povedal, ze som mesiac klamal, preco,... atd. nahnevala sa a povedala ze a mi to hodi, tato vyhovorka k predchadzajucej hadke a tak, a ze ako mi moze verit ked som jej klamal of zaciatku. no som jej povedal ze som na zaciatku spanikaril a potom som jej povedal to co som napisal vyssie. povedal spm jej ze keby to viem ze sa jej to bude pacit tak jej nebudem v tom klamat. no alr ona isla len to svoje ze som jej klamal. povedal som jej ze ale klamal som len kvoli tomu ze som sa bal ze ju stratim aj by som jej povedal pravdu lebo som sa nestretol s pozitivnou reakciu v zivote na tu temu, a ze sa mi zdala ze chce skuseneho chalana, tak som jej v tomto zaklamal. no nakoniec mi zlozila a uz sa mi neoziva. tak co teda, ako mam pokracovat. stale ju velmi lubim a nechcem o nu prist. a hovorim si ze ak ona mna lubi tiez tak ze ma nenecha a ze to pochopi preco som zaklamal, tak co na to hovorite, hlavne zeny?
klamal som kvôli menšiemu zlu
Niekedy to je lepšie, keď to tak človek spraví.
Budem za zlého, ale som na strane autora témy. Vôbec sa mu nedivím že konal ako konal... ženy aj muži považujú všeobecne chlapov, čo nemali veľa skúseností za "ťuťkov" a verte tomu, že žiadny chlap nechce byť videný v takom svetle. To je pre nás chlapov ako nočná mora a strašne to ponižuje mužské ego.
Prečo myslíte že toľko žien blázni za ženatými chlapmi a chcú byť ich milenky? Preto lebo už ich ostatné ženy chceli a tom im podvedome nahovára že ten chlap je žiadaný a že má dobré gény. Naopak, pri neskúsenom si žena skôr povie (podvedome) že ak ho žiadna nechcela alebo nechce tak na ňom asi bude niečo zlé.
Chlapi sú proste takí a veľký podiel viny na tom samozrejme majú aj ženy, ktoré neskúsených chlapov väčšinou vidia v zlom svetle.
- nechápéem načo toto ľudia riešia prečo sa vracajú do minulosti -
tak hovori sa, ze to je lepsie kvoli mensiemu zlu klamat ale ja osobne neviem ci by ma to ale nezozieralo. je to koniec koncov na tebe
V tomto smere nikdy neklamat, myslim, ze by jej to nevadilo. Nechaj ju chvilu vychladnut a potom jej zavolaj, kup jej kvety, ospravedln sa...
Toto máš ako lekciu, že sa nevyplatí v živote v takýchto veciach klamať a zavádzať. Nie je to síce samo osebe nič závažné (ako keby si napr. klamal o tom, že nemáš nákazlivé pohlavné choroby ktorými by si mohol svoju partnerku nakaziť a spôsobiť jej tak ublíženie na zdraví), ale aj tak. Jednoducho, rozumovo vyspelý človek by toto (že si mal predtým len jednu priateľku či partnerku) mal pochopiť bez nejakých hlúpych (tzn. vysmievačných, zhadzovačných) reakcií. Vôbec na tom nemusí byť nič zvláštne ani divné; naopak to môže byť pre teba devíza, že neskáčeš zo vzťahu do vzťahu a že ich berieš vážne, narozdiel od kamarátov ktorým možno ide iba o to aby mali čo najviac "zárezov" a boli čo najväčší "mačovia". Tá tvoja priateľka mi ovšem príde sama svojimi reakciami ("aká k.... ti to píše") trochu nezrelá. Nechaj ju zatiaľ tak; možno sa jej to časom v hlave uleží a ak aj nie, svet sa nezrúti, budeš mať šancu nájsť si nejakú druhú a z chýb, čo si tu spravil sa poučiť. A nabudúce sa prezentuj taký ako v skutočnosti si (aj keď samozrejme by si sa vždy mal snažiť jednať čestne a férovo, ako dobrý človek) a nie taký, aký si myslíš že od teba niekto očakáva že by si mal byť.
...tak jej to povedz, že si jej na začiatku zaklamal. Nie je pekné, keď už od začiatku vzťahu takto klameš.
neurobil si dobre, co si spravil, nechapem ako si si mohol mysliet, ze toto bude lepsie
Klamať kvôli menšiemu zlu? Toto podľa mňa nie je dobrá cesta, neni to správne :/
Mňa takéto niečo stalo vzťah po 7 mesiacoch mi povedala že mi to nedokáže odpustiť ... .. tak pozor na to. Ja som mal ale opak, iba jednu noc s babou mesiac pred začatím vzťahu. A povedal som že to bolo pred troma.