Ahojte. Mam problem. Mam priatelku, pozname sa 2 mesiace a mesiac uz spolu chodime. vsetko je super a tak. no, ale aby som sa dostal k teme, na zaciatku vztahu sa ma opytala, kolko bab som mal pred nou. Bohuzial som zaklamal a povedal som ze 10. Pravda bola, ze bola iba 1. zajlamal som jej preto lebo som sa v minulosti stretol s tym ze sa mi dobry kamarati smiali ze som mal iba jednu babu alebo narozdiel od nich. no, ten pocit bol proste zly, stale mi to pripominali a s inim nazorom som sa ani nestretol na tuto temu. Ked sme sa spoznavali, zdalo sa mi ze nechce chalana ktory je novacik vi vztahu a vo vsetkych veciach okolo toho. a tak som jej radsej v tomto zaklamal aby si myslela ze mam zo zenou nejake skusenosti. ten mesiac ked uz sme boli spolu tak som jej to stale nechcel povedat lebo kedze som sa bal ako na to bude reagovat, ci to nepovie kamoskam alebo ci sa mi nevysmeje trosku alebo nenaserie. proste som spanikaril na zaciatku ked som zaklamal a nechcel som to velmi priznat, cakal som ze to nebude riesit. no ale ked mi prisla nejaka sprava alebo nieco na mobile, sice zo srandy ale na zaciatku a i nie, vzdy povedala, sice s usmevom ale povedala aka ku-va mi pise. no a tak ked sa ma opyrala jedneho dna co mi vadi, tak som jej toto povedal, ze stacilo by, keby to stale takto nehhovorila a aspon sa najprv spytala kto to je. samozrejme sme sa pohadali a nakoniec prisla k zavefu ze to je moja vina lebo ze som mal iba kamaratky, ziadny vztah a mal som sex s 10 babami. co nebola pravda. no a tak sme na druhy den volali, stale bolo nahnevana a tak som jej to povedal, ze som mesiac klamal, preco,... atd. nahnevala sa a povedala ze a mi to hodi, tato vyhovorka k predchadzajucej hadke a tak, a ze ako mi moze verit ked som jej klamal of zaciatku. no som jej povedal ze som na zaciatku spanikaril a potom som jej povedal to co som napisal vyssie. povedal spm jej ze keby to viem ze sa jej to bude pacit tak jej nebudem v tom klamat. no alr ona isla len to svoje ze som jej klamal. povedal som jej ze ale klamal som len kvoli tomu ze som sa bal ze ju stratim aj by som jej povedal pravdu lebo som sa nestretol s pozitivnou reakciu v zivote na tu temu, a ze sa mi zdala ze chce skuseneho chalana, tak som jej v tomto zaklamal. no nakoniec mi zlozila a uz sa mi neoziva. tak co teda, ako mam pokracovat. stale ju velmi lubim a nechcem o nu prist. a hovorim si ze ak ona mna lubi tiez tak ze ma nenecha a ze to pochopi preco som zaklamal, tak co na to hovorite, hlavne zeny?
klamal som kvôli menšiemu zlu
Takze kedykolvek sa budes bat, ze sa jej nieco nebude pacit, budes jej klamat... No to je ale uzasny zaklad pre vztah.... Tiez by som s tebou uz nic mat nechcela. Naco je vztah plny klamstiev? Iba na to, aby si Ty nebol sam? Udrzat si babu za kazdu cenu, hlavne, aby sa jej nic neznepacilo? Je to sebecke. Vztah je o niecom uplne inom. Suhlasim s ostatnymi, ze Ty si este prilis nezrely na nieco ako vztah. Ale nic si z toho nerob, drviva vacsina ludi je na vztah nezrela cely zivot.
Ach, mat taketo problemy... No tak aspon si dostal lekciu, ze mas byt vo vzťahu úprimný. A ju celkom chapem, ze ti neverí, i kedt samozrejme jej reakcia bola prehnana. Uz len to je divne, čo ti hovorila na prichádzajúce správy. Akoze WTF? Asi aj jej možno tochq v hlave ťuk-ťuk, nezda sa ti? Každopádne si jej nemal v takejto veci klamať.
A niekto sa tu pýtal, ako sa dospelí ludia takto mozu baviť? No môžu. Videl som starostov, 60 ročných chlapov váľať sa ostatych po zemi, takze sa nečudujem vobec nicomu. Ľudia nie sú seriózni. Všetci len hráme svoje roly.
O predchádzajúcich vzťahoch sa normálni partneri nebavia. A ak sa nahnevala, tak ju to prejde. Ak hľadá zámienku na rozchod, tak na to kašli.
Mam rovnaký názor ako Betka. Co si čakal? Ze u jej očiach stupnes ci co? A keď by ta kamaráti odsúdili za takú sprostosť, tak sa zamysli nad tým čo máš za kamarátov
Keby mi nejaky muz tesne pred sexom povedal, ze sa tesne predo mnou vyspal s 15, skor by sa mi zhnusil ako ma pcaril.A este by mi blikala vystrazna kontrolka, ze je to suknickar a ked sa nabazi sexu, tak odkopne aj mna a zacala by som sa mu asi vyhybat
Ja nechapem preco si vy niektori chlap(c)i myslite ze cim viac ste pretiahli zien tym ste pre zeny atraktivnejsi. Aku zenu by si chcel ty, taku co mala pred tebou jedneho partnera alebo taku co roztiahla nohy desiatim chlapom este k tomu bez lasky, bez vztahu? A je tam aj riziko ze nieco od nich chytila a ze ta nakazi? Tento tvoj vztah si zalozil od zaciatku na klamstve a este k tomu na tak hlupom klamstve kde si ponizil sam seba tak sa nediv ze ta uz nechce vidiet. Nechaj ju tak a rozmyslaj nad sebou, co vlastne chces. Si totalne nezrely na nejaky vztah a mas povrchnych kamaratov od ktorych sa nechavas ponizovat.
takto podľa mňa dospelý človek nereaguje, to si treba otvorene vyrozprávať
že pochybujem, či ste už mali 18, tak nezrelo reagujete na situáciu obidvaja. Keby bola chyba len na Tvojej strane, ale ona je aj na tej jej strane. Nechaj to už podľa mňa tak.