Stratená v Trnave

Príspevok v téme: Stratená v Trnave
VeriVeriii

Ahojte pred viac ako polrokom som sa nasťahovala z druhej strany Slovenska do Trnavy za mojím priateľom, bývame tu spolu, som s ním šťastná ale chyba mi tu nejaká kamarátka... je hrozne ťažké opustiť svoj domov a ostať tak sama medzi cudzími ľudmi a bez rodiny.
Je to pre mna strašne ťažké a samota má ubíja a tak isto si myslím že trosku škodí aj nášmu krásnemu vzťahu kvôli mojim zlým náladám... ale je to všetko pre to že sa tu cítim hrozné sama.
Chyba mi len tak kávičkovanie s nejakou kamoskou alebo prechádzky a kecanie.. môj život je len o chodení do roboty , upratovaní a to mám 21 rokov... občas chodenie von s priatelovymi kamošmi kde sa teda moc nevyrozpravam.. neviem už ako si tu nájsť v tomto meste nejakú kamarátku, vážne neviem ako na to ale nemôže to tak byt ďalej.. chcem tu ostať ale rada by som tuto samotu nejak zmenila. Možno je tu nejaké dievča, ktoré sa cíti rovnako a tiež jej chyba nejaká kamoska.. ak ste tu niekto takí z Trnavy alebo okolia kľudne nechajte komentár :) alebo niekto kto si prežil rovnaký príbeh môžte sa s ním podeliť rada si to prečítam a inšpirujem sa ďakujem :)

akinom007

Ked chodite s priatelovymi kamaratmi von, ziaden jeho kamarat nema priatelku?
Chapem ta, a ja osobne by som to nezvladla ja by som od rodiny a kamaratiek koli chlapovi neodisla ani keby som akokolvek lubila. Klobuk dolu, nedokaze to kazdy. Ja to obdivujem, a zaroven viem ze by som to neurobila

Filipooo4

EV365 : Ty mi tušim normalne čitaš myšlienky aj takto na dialku :)... ale nie zas konec koncov taky stari az neni akosi asi predstavujes, ale o nieco starsi urcite, no v konecnom dôsledku si to napisala naozaj uplne jednoducho a vystizne :D

Gaaspi

Ja mám opačný problém. Takže ja by som sa brutálne tešil keby som bol v tvojej situácii! Rodina je rada keď ma nevidí, po meste mám len nepriteľov s ktorými sa zapletiem do konfliktu hneď ako ma uvidia. Takže ja mať možnosť ísť minimálne 300km ďalej tak sa teším. Ináč zaujímavé že srbi, rumuni, arabi, albánci, bulhari, čo došli z väčšej diaľky sem bývať si rýchlo nájdu spojencov. Tak ich sa treba spýtať že ako to robia.

EV365

No fakt, načo ti je mladá nevybúrená baba, ktorá ťa bude ťahať po zábavách a kaviarňach, kým ty si potrebuješ oddýchnuť po práci a myslíš na budúcu rodinu.

VeriVeriii

Haha pobavilo :D áno pracujem ale môj kolektív je tak o 15 až 20 rokov starší odomna, nemám si s nimi moc čo povedať takze ja si len v práci odrobim čo mám a idem domov