Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Stratená v Trnave

Príspevok v téme: Stratená v Trnave
VeriVeriii

Ahojte pred viac ako polrokom som sa nasťahovala z druhej strany Slovenska do Trnavy za mojím priateľom, bývame tu spolu, som s ním šťastná ale chyba mi tu nejaká kamarátka... je hrozne ťažké opustiť svoj domov a ostať tak sama medzi cudzími ľudmi a bez rodiny.
Je to pre mna strašne ťažké a samota má ubíja a tak isto si myslím že trosku škodí aj nášmu krásnemu vzťahu kvôli mojim zlým náladám... ale je to všetko pre to že sa tu cítim hrozné sama.
Chyba mi len tak kávičkovanie s nejakou kamoskou alebo prechádzky a kecanie.. môj život je len o chodení do roboty , upratovaní a to mám 21 rokov... občas chodenie von s priatelovymi kamošmi kde sa teda moc nevyrozpravam.. neviem už ako si tu nájsť v tomto meste nejakú kamarátku, vážne neviem ako na to ale nemôže to tak byt ďalej.. chcem tu ostať ale rada by som tuto samotu nejak zmenila. Možno je tu nejaké dievča, ktoré sa cíti rovnako a tiež jej chyba nejaká kamoska.. ak ste tu niekto takí z Trnavy alebo okolia kľudne nechajte komentár :) alebo niekto kto si prežil rovnaký príbeh môžte sa s ním podeliť rada si to prečítam a inšpirujem sa ďakujem :)

Filipooo4

Ahoj. No tu neviem či je by som teda hladal nejakeho kamarata/kamaratku na vyrozpravanie sa kedze su tu ludia taký aký sú s prepáčením :)
Skús v práci. Pracujes niekde ?