neviem co mam robit :( minimalne libido

Príspevok v téme: neviem co mam robit :( minimalne libido
atrej777

ahojte, potreboval by som poradit, mam 25 rokov a pracujem v jednej nemenovanej firme, zufalo sa do mna zamilovala moja kolegyna, o 2 roky mladsia, dokonca sa aj rozisla s frajerom kvoli mne, takmer sa ponizuje aby mohla byt so mnou, mne sa paci taktiez, je krasna a mila a lubim ju, len problem je u mna v sexe kedze mam uplnu anorgazmiu, minimalne libido, a potrebujem tabletku na pohl.styk, ona je sexualne normalna, mam obavu z toho ze ked jej to poviem tak ma okamzite odkopne a budem mat pred nou brutalnu hanbu, ze asi bude lepsie jej povedat aby na mna zabudla a budem sa jej maximalne vyhybat, dam si take sluzby aby som s nou nebol,.. asi bude predsa len lepsie sa jej vyhybat a nie zbytocne jej to hovorit a najst si niaku asexualku cez net, nie ??

ZdravyUsudok

A podla coho vies je ona sexualne normalne funguje ?
Ved skus, chod na rande, nebudete predaa spolu hned spat. Vyskusaj s nou chodit najprv. Ak by doslo na sex tak jej to povies a to bude do teba uz buchnuta dost silno takze mozno pochopi. A mozno ta aj vzrusi co ty vies? Mal si uz nejaku frajerku?
A nabyse mozes ju uspokojit ak inymi sposobmi(oral, prstovanie, pripadne kup vibrator). Mozno ze aj ty sa tak vzrusis ze to skonci sexom.
Ale za pokus to stoji tak sa neboj!
Ked neskusis, nezistis ..

Charles Bukowski

Tak ide po tebe a ty ju tiez mas rad a to ste sex ešte nemali. Sex je strasne mytologizovana a precenovana vec, aj ked to je super relax vec. Úprimná laska je však cennejšia než všetky orgie sveta. Neodkopni niekoho, kto sa do teba zalubil len kvoli sexu. Aspon tomu daj sancu. Ked nedokazes prekonat vlastny pocit hanby, nikdy nikoho mat nebudes. Alfa a omega vztahu je úprimnosť. Na druhej strane, do hlavy ti nikto nevidí a ked to je pre teba neprekonatelne, tak co uz s tebou...
A nie je tvoj problem s erekciou len nejaky psychologicky blok? Skusil si psychológa? I ked mi je jasne, ze najst dobrého psychológa je trocha fuška...