neviem co mam robit :( minimalne libido

Príspevok v téme: neviem co mam robit :( minimalne libido
atrej777

ahojte, potreboval by som poradit, mam 25 rokov a pracujem v jednej nemenovanej firme, zufalo sa do mna zamilovala moja kolegyna, o 2 roky mladsia, dokonca sa aj rozisla s frajerom kvoli mne, takmer sa ponizuje aby mohla byt so mnou, mne sa paci taktiez, je krasna a mila a lubim ju, len problem je u mna v sexe kedze mam uplnu anorgazmiu, minimalne libido, a potrebujem tabletku na pohl.styk, ona je sexualne normalna, mam obavu z toho ze ked jej to poviem tak ma okamzite odkopne a budem mat pred nou brutalnu hanbu, ze asi bude lepsie jej povedat aby na mna zabudla a budem sa jej maximalne vyhybat, dam si take sluzby aby som s nou nebol,.. asi bude predsa len lepsie sa jej vyhybat a nie zbytocne jej to hovorit a najst si niaku asexualku cez net, nie ??

Tutenstein_xD

Nečítal som komentáre od ľudí, ale istotne ti písali, že to určite nebude riešiť, pretože ak je to tá pravá, tak to pochopí a nebude jej to vadiť atď. Tu sa s takýmito radami stretávaš hádam každý deň. Poväčšine sú to komentáre od žien. Prekvapivo na tomto fóre ženám nevadí nič, ale v reálnom živote je to úplne iné.

Ja tak isto napríklad nechcem partnerku., pretože mám hrču nad pravým semenníkom už asi dva roky a stále chodím po doktoroch, ale bez výsledku. Chodím od doktora k doktorovi a nikto nevie povedať s istotou, čo je to je. Naposledy som sa dozvedel, že to je asi pruh. Zajtra s tým idem na chirurgiu. Už som s tým bol asi pri 7 doktoroch. Esteticky to nevyzerá vôbec dobre, pretože tú hrču človek vidí hneď. Každá baba by sa zľakla a radšej odišla. Som si tým istý.

Tu mi ale bolo povedané, že to určite partnerka nebude riešiť a ani si toho nevšimne. Samozrejme, že všimne, keďže je to dosť vidno, hlavne, keď mám uvoľnenejšie semenníky. Preto partnerku nechcem a nehľadám ju. Ak mi to ostane takto počas celého života, tak je rozhodnuté, budem radšej panic až do staroby. Ďalšia vec je tá, že som si zvykol byť sám, takže mi ani veľmi neprekáža, že som doteraz nemal vzťah. Aspoň neviem o čo prichádzam, keďže som to nezažil.

Ale tebe prajem, aby sa to vyriešilo a bol si šťastný a mohol by si byť s dievčaťom, ktoré sa ti tak páči a ktoré má o teba taký veľký záujem, aj keď kvôli tebe chce nechať priateľa, ktorý sa ku nej možno správa ako by sa malo ku žene, ale nemusí to tak byť naozaj. To vie len ona.

atrej777

dakujem vsetkym za rady, nebudem sa jej zdoverovat s nicim, naco, aj tak by mi dala okamzite kopacky, povedal som jej ze niekoho mam a budem to tak hrat, vybavim si sluzby aby som sa s nou nestretaval, ostanem radsej sam

bola tu niaka diskusia ohladom tribulusu, mam s nim ako sportovec skusenost, je to uplne neucinny bullshit, na zvysenie libida jedine testak

Amon

Nechapem co mas za problem, narovinu jej to povedz a uvidis ako zareaguje. Mozno jej to vadit nebude a mohli by ste byt spolu a keby si jej to nepovedal tak by to tak nebolo...

pepe542

atrej777...Keď nevieš čo máš robiť, nerob nič. Toľko porekadlo... prepáč, nepomôžem Ti s problémom...ale ja to vidím trochu inak...hovorí z Teba nadšenie z jej zamilovanosti. Asi Ti to aj lichotí. Máš dojem , že si niečo viac. Ťažko povedať ktorý z Vás dvoch /Ty alebo frajer/ je kvalitnejší ako človek. Myslím na dôvod, prečo to urobila. Nepíšeš či aj doňho bola tiež pred tým zamilovaná. Opýtaj sa jej. Teraz, pod tlakom chemického podvodu, má úplne jasné, že našla spriaznenú dušu a bude to tak naveky. Hlúposť, mýtus. Zamilovanosti bude vo vzťahu čoskoro koniec. A že skončí je isté. Potom sa k Tebe bude správať tak isto ako k nemu. O to viac, že máš problém ktorý si popísal. Môže vytvoriť neprekonateľný problém a dôvod na rozchod. Myslím, že baba je nezodpovedná a ľahkovážna. Zamilovanosť robí problémy aj v dlhoročných manželstvách. 10-20 ročných. Rozbíja ich a ničí všetko čo tá rodina dovtedy dosiahla. Nie je to trvalý cit. Je to silný pocit, kedy žena veľakrát opustí rodinu aj s deťmi. U mužov tiež, ale menej. Podvod prírody, ktorého následky sú reálne. Bolesť a sklamanie. Môžeš navštíviť aj psychológa. Vylepšíš mu finančnú situáciu. Ale v probléme Ti nepomôže ani keby bol psychického pôvodu. Ale ak niekto pozná psychológa ktorý vrátil klientovi peniaze za zbabranú robotu, dajte vedieť.

pravdajelenjedna

odporucam vyskusat tribulus, velmi ucinna prirodna rastlina a hlavne neskodna :) zacni na mensich davkach a pomalicky zvysuj, kludne môžeš ist aj nad odporúčané mnozstvo :D uvidis, co s tou babou dorobis v posteli

January

Ja by som si uprimnost vazila, ked k tomu dojde, mozes jej povedat, ze mas zdravotne problemy, nech jej nevyrabas komplexy a nech sa ona nemusi kvoli tebe trapit, ze preco ju nechces a preco sa jej vyhybas. Alebo sa vyhovor hned na zaciatku nejako uveritelne, ze si vo vztahu, pokial sa hanbis s nou hovorit na rovinu.

HJUNE

Ahoj tiež mám 25 a presne viem o čom hovoríš lebo mám ten istý problém. Proste minimalne libido, ráno nemávam erekcie, a pri sexe mi ochabne po troch minutach. Bol som s tým u urológa ktorý ma vyšetril sonom že či nemam nahodou niečo s cievami ale nič. Potom mi zobral krv že či mam hormony v norme a mám. Takže som vlastne zdravý a môže to byť už len nejaky problem čo sa psychiky týka. Predpisal mi nejake tabletky na erekciu ale ešte som ich nevyskúšal. Mal som tri roky vzťah ale priateľka to už nevydržala a tak som zase sám čiže sebavedomie zase kleslo o jeden stupeň :( No a druhá vec že som spoznal nedávno jednu babu, boli sme pár krat v meste piť a tancovať a vyzerá to tak že po mne ide ale neviem čo bude ďalej ak to zajde až k tomu sexu.. Viem že by som si mal viac veriť ale spoliehať sa na nejake tabletky cely život sa mi fakt nechce. A hlavne sa nechcem znovu sklamať. Asi ti tento moj výlev nepomôže ale nezabudaj niesi v tom sam ;)

Najčítanejšie články