Alergia na zajaca

Príspevok v téme: Alergia na zajaca
Bunnylady

Dobrý deň.
Pred dvoma mesiacmi som si zaobstarala zajaca, aby som v byte nebola sama. Problémom ale je, že som nepočítala s alergickou reakciou, teda aspoň si to myslím.
Prejavuje sa to zvýšeným kýchaním, pocitom upchatého nosa i miernym výsypom po rukách.
Môže to byť teda tým zajacom alebo senom?
Dokonca tento víkend som upratovala klietku (upratujem ju pravidelne, samozrejme) no tým, že teraz stráca viac srsti to, aspoň mám dojem, vyústilo do silnej nádchy a zahlienením, omnoho väčším kýchaním a cítim aj dutiny, dokonca som unavená. Je možné, že je to práve ním alebo len počasím a prípadným nachladnutím?
Vopred ďakujem za odpovede

zena

Ad1: Serapeptáza NIE je liek, ale suplement!
Ad2: Spôsobuje alergické reakcie, moja kamoška dostala z nej anafylaktický šok a zachraňoval ju lekár z RZP!
Ad3: Na alergie sa predpisujú antihistaminiká!
Ad4: Neskutočné, čomu ste tu poniektoré schopné uveriť, už len chýba, aby si začala šíriť, že je na imunitu!

zena

Serapeptáza je enzým a tie NIE sú indikované na alergiu! Na to slúžia antihistaminiká. Ani Stopalerg jej nepomôže! Pomôže len nový domov pre zajka.
Inak blahoželám, dievčatá, odpisovať viete jedna radosť!

ahjajjaj

v lekárni dostať výživový doplnok serrepeptázu. Vraj je vhodná aj pri alergii na srsť zvieraťa. Inak choď k alergológovi na vyšetrenie. Asi Ťa nepoteším, že je väčšia pravdepodobnosť, že to bude od srsti zajaca, ako od sena.

emminar

Ja som tiez mala hroznu alergiu na zajaca, my sme ho nakoniec museli dat prec lebo som proste mala stale nadchu a tak sa zit neda

Erika45

ahoj, urcite by som kvoli domacemu zvierata nezacala brat chemiu. Ja beriem na atopicky prirodny pripravok Stopalerg a funguje na rozne alergie, aj zvierata, vyskusaj :)