Ako nepribrať ?

Abcd888

S liekmi som spokojná. Po dobrati lieku som menštruáciu dostala do 2 dní, tak ako bolo napísané v pribalovom letáku. Menštruáciu som mala sice velmi slabu a trvala krátko, ale to nevadí. Ten nárast váhy mi behom 3 dní aj zmizol.

ahjajjaj

norethisteron som sama užívala, keď som mala nastúpiť na kúpeľnú liečbu v istom termíne a potrebovala som oddialiť menštruáciu. Tie vedľajšie účinky sú zriedkavé, ide o dosť bezpečný produkt, teda pri krátkodobom užívaní, gynekológ by ho inak mladému dievčaťu neodporúčal.

Amoremioo

Ked sa clovek kazdy den hybe, tak nema sancu ani pribrat. Takze treba kazdodenny pohyb dodrziavat a potom sa nemusis v nicom obmedzovat a nemala by si problem. Samozrejme ale, ze sa nesmies vecer dojest ako take prasiatko.

zena

ahjajajaj, to vážne? Dievčaťu by si spravila lepšie, ak by si sa zdržala komentára a nemarila prácu tých, ktorí sa vyznajú, ktorým na nej záleží, aj na jej zdraví a cítia istú zodpovednosť nad tým, čo napíšu!

1. Norethisteron je SYNTETICKÝ ženský hormón zo skupiny tzv. progestínov (gestagénov), ktorého biologické účinky sú PODOBNÉ iným progestínom!

2. Obsahuje:
noretisterónacetát, monohydrát laktózy, predželatínovaný kukuričný škrob, formaldehydkazeín, magnéziumstearát a toto si vytvára aj ľudský organizmus?

3.Má tieto nežiaduce účinky:
zastavenie menštruačného krvácania, silnejšie menštruačné krvácanie, špinenie, nevoľnosť, vracanie, bolesti brucha, bolesti hlavy, hnačka, podráždenosť, poruchy spánku, opuchy, zvýšená hladina cukru v krvi, zväčšenie vaječníkov, vznik cýst na vaječníkoch, zníženie libida, depresia, zmeny telesnej hmotnosti, zvyšovanie telesnej hmotnosti, kožné reakcie, zápalové ochorenie kože majúce podobu akné, návaly horúčavy, bolestivosť prsníkov, tvorba materského mlieka, žltačka, útlm funkcie nadobličiek, Cushingov syndróm (ochorenie z nadprodukcie hormónov kôry nadobličiek), tromboembolické komplikácie (vznik krvnej zrazeniny v hlbokých žilách dolných končatín alebo panvy a jej následný presun do pľúc),
prechodné poruchy pečeňových funkcií, kŕče...

4. Obsahuje aj dôvody na OKAMŽITE prerušenie liečby:
alergická reakcia na LIEČIVO alebo na niektorú JEHO zložku, gravidita, karcinóm prsníka, ikterus, hepatitída, výrazný vzostup krvného tlaku, intenzívne migrenózne bolesti hlavy, náhle poruchy vnímania (videnia, počutia), prvé príznaky tromboflebitídy...

ahjajajaj, ani neviem ako nazvať tvoje tvrdenia - jasnovidectvo, trúfalosť, neznalosť...? Ty už dopredu vieš, že v hociktorej fáze užívania sa u nej nedostaví nejaký nežiaduci účinok, len to, čo si popísala?
Predpokladám, že si dospelá žena, a preto by si mala mať viac rozumu ako toto dievča. Pekný deň!

ahjajjaj

norethisteron je hormón progesterón, ktorý si vytvára aj ľudský organizmus a jedom to nie je, áno, menštruačný cyklus to rozhádže, ale ani to nie až tak závažne. Progesterón spôsobuje spomalenie metabolizmu, takže by som na Tvojom mieste stavila na potraviny, ktoré Ti ho urýchlia, vygoogli si, aké sú to. Preto napr. aj ženy v prechode, kde sa tvorí menej estrogénu, zato viac progesterónu, priberajú.