Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Náhly rozchod ju niči, ako jej pomôcť?

Príspevok v téme: Náhly rozchod ju niči, ako jej pomôcť?
ZdravyUsudok

Prosim o radu, ako mam dostat niekolkorocnu kamaratku z depresii po nahlom rozchode s frajerom. Nadovsetko ho milovala, planovala s nim buducnost a zrazu taka rana od neho ze ma inu a s nou to skoncil. Ze vraj nieje jeho typ, z jeho strany slo len o nezaväzne randenie nie o vazny vztah. Vymazal ju z priatelov na fb, nakoniec ju blokol potom co ziadala vysvetlenie kedze sa odmietal stretnut, zablokoval jej cislo.
Vidim ze ju to velmi vzalo, place, nemoze spat, neje poriadne, nesmeje sa ako predtym ze bola stale vesela, stastna, teraz odmieta ist kamkolvek von ked ju volame aby sa odreagovala ze on nieje jedinym muzom na svete a niekde tam ju caka iny.
Neodpisuje na spravy, ked aj tak len stroho.
Nikam nechce chodit okrem prace lebo musi.
Uz nevieme ako nanu. Chapem ze chce to cas az sa rana na dusi zahoji ale uz je su to uz skoro styri mesiace a nemeni sa to k lepsiemu. Prave naopak vdaka asi predlzujucim sa vecerom a nedostatku slnka. Neviem co bude v decembri ked kazdy bude basnit o vianociach ..
Aj sme ju chceli s jej sestrou dat dokopy s jednym typkom ale po niekolkych stretnutiach s nim to padlo. Ako sama povedala, tamteho ziaden iny nenahradi iba ak by to bol vztah z rozumu pocom ona momentalne netuzi.
Ked sa mi podari byt a nou tak je smutna, je jej do placu, stale basni o nom, najprv nadava ake je to hovä*o, kr*ten, idi*t atd. a potom zacne plakat a rozpravat ako by chcela vratit cas spät a ze iny do jej srdca uz nevstupi. Ze nikdy nebude nikoho tak milovat ako jeho milovala.
Co s nou mam robit? Nechce aby si nieco spravila ked sa uz blizia tie vianoce pomaly.
Stale basni o tom ako jej chyba, preco jej to urobil? Ved ochorie z toho? Nieje normalne sa takto trapit alebo je?

ZdravyUsudok

O psychologi nechce ani pocut, uz som jej ho minule spominala, kukla namna a nastvane povedala Ja niesom cvok len ho milujem! Nerob zo mna blazna! A ze tabletky žrat nebude aby oblbla hlavu!
Takze psychologa jej uz ani nespominam ..
Charles Bukowski:
Ma 33 ziadna 15stka, ide o to ze to bola z jej strany laska na prvy pohlad, bola som pritom ked ho videla prvykrat, bola ako zhypnotizovana, proste ju zaujal na prvy pohlad, pritazlivy muz v zrelom veku, sebavedome vystupovanie, chlap.ktoy vie co chce nie ako tie roztrasene mäkkyse Myslim ze viac z jej strany to bol sexualny pud ktory ju k nemu pritahoval ako povahove vlastnosti lebo mne nebol az tak sympaticky, na mna posobil dost sebavedomo, rozmaznane, narcisticky, bol dobry manipulant a vedel ako na ludi aby zaposobil na nich dobre
hotovy herec, mal prehnane naroky aj nanu najma ohladom vzhladu, casto si z nej utahoval, parkrat padli aj kriticke poznamky na jej osobu v mojej pritomnosti, bol zcasti ignorant najma ohladom druhych ludi co som mala moznost vidiet ohladom soferovania a parkovania, zivotneho prostredia ..proste ja som videla co ona odmietala vidiet. Ja som ho zaradovala do kategorie Rozmaznany synacik svojich rodicov ktoreho vychovali dost liberalne, rozmaznane ...a to mal dobry flek v praci len vdaka otcovi.
Lenze ona bola a je do neho buchnuta ako nastrocna stredoskolacka, stale rozprava ze uz nikoho nebude tak milovat ako jeho, ze nikdy nanho nezabudne, na ich spolone chvile, ze on ju pripravil o panenstvo a ze su chvile ked ho zato nenavidi lebo ju vyuzil len na svoje potesenie aj ked to bolo krasne.
Nechapem ako sa moze niekto tak sialene zamilovat ..?
Proste cas bezi a ona stale basni len o nom ..
O inych muzoch nechce ani pocut, aj krd su sympaticky jej to nic nehovori ..

Charles Bukowski

Musi sa spamätať sama. Ked máš depresie tak posledné čo chces je aby ta druhi lutovali a mojkali. Ak nemá 15 rokov, tak sa casom z toho dostane