Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Náhly rozchod ju niči, ako jej pomôcť?

Príspevok v téme: Náhly rozchod ju niči, ako jej pomôcť?
ZdravyUsudok

Prosim o radu, ako mam dostat niekolkorocnu kamaratku z depresii po nahlom rozchode s frajerom. Nadovsetko ho milovala, planovala s nim buducnost a zrazu taka rana od neho ze ma inu a s nou to skoncil. Ze vraj nieje jeho typ, z jeho strany slo len o nezaväzne randenie nie o vazny vztah. Vymazal ju z priatelov na fb, nakoniec ju blokol potom co ziadala vysvetlenie kedze sa odmietal stretnut, zablokoval jej cislo.
Vidim ze ju to velmi vzalo, place, nemoze spat, neje poriadne, nesmeje sa ako predtym ze bola stale vesela, stastna, teraz odmieta ist kamkolvek von ked ju volame aby sa odreagovala ze on nieje jedinym muzom na svete a niekde tam ju caka iny.
Neodpisuje na spravy, ked aj tak len stroho.
Nikam nechce chodit okrem prace lebo musi.
Uz nevieme ako nanu. Chapem ze chce to cas az sa rana na dusi zahoji ale uz je su to uz skoro styri mesiace a nemeni sa to k lepsiemu. Prave naopak vdaka asi predlzujucim sa vecerom a nedostatku slnka. Neviem co bude v decembri ked kazdy bude basnit o vianociach ..
Aj sme ju chceli s jej sestrou dat dokopy s jednym typkom ale po niekolkych stretnutiach s nim to padlo. Ako sama povedala, tamteho ziaden iny nenahradi iba ak by to bol vztah z rozumu pocom ona momentalne netuzi.
Ked sa mi podari byt a nou tak je smutna, je jej do placu, stale basni o nom, najprv nadava ake je to hovä*o, kr*ten, idi*t atd. a potom zacne plakat a rozpravat ako by chcela vratit cas spät a ze iny do jej srdca uz nevstupi. Ze nikdy nebude nikoho tak milovat ako jeho milovala.
Co s nou mam robit? Nechce aby si nieco spravila ked sa uz blizia tie vianoce pomaly.
Stale basni o tom ako jej chyba, preco jej to urobil? Ved ochorie z toho? Nieje normalne sa takto trapit alebo je?

BJ 2

V 30tke panna, to musi byt opatrna, a nevyberat si takych. Ale dobreho muza. Lenze to tieto psychicky labilne zeny, bez poriadnej vychovy v rodine, zanedbane, od takych utekaju... vzdy pozeraju na tych sracov, egoistov, casto ich aj biju (tento by ju po case zacal bit takmer naisto, keby ostali vo vztahu).
Dobre ze to skoncilo a otvorili sa jej oci. Vy moderne zeny, s tymi vasimi "bad boys" ste uplne trapne, uplne sa odrovnavate vo vztahoch, vzdy skoncite v 40tke alebo 50tke sami, a este k tomu s deckom na krku, co ma z toho potom psychicke problemy. Zacnite si uz vyberat muzov s dobrym srdcom, nie egoistov, s prehnanym sebavedomim, co su neohladuplni k ostatnym, a buduju si na tom ego, a image.

BJ 2

Mala "daddy syndrom". To ma dnes vela zien, oni si potom hladaju takych rozhodnych, sebavedomych, ale pritom "bad boys", arogantnych a rozkazovacnych.
Presne pred takymi sa treba vyvarovat a nezamilovat sa do nich. Ako si pisala, nebola to laska, bol to sexualny pud, ktory ona zivila laskou, aby si ho udrzala. Ty si to dobre videla, mala si otvorene oci.

Musis ju nechat, dostala zivotnu lekciu. Na takych kto leti, zle dopadne.A verim ti ze nechcela prachy. Tu to bol daddy syndrom, proste slabsia osobnost a povaha, sa casto zamiluje do takych, presne badboys, sebavedomy, vie co chce, atd... ale on je manipulator, ego, a vie to vyuzit. Chvilu asi nemal babu, alebo riesil 2 alebo 3 naraz, a potom si jednu vybere.

Kin

Každý znáša skutočnosti inakšie a aj inakšie postoje zaujme.

Štyri m. sú teda pre ňu ešte málo. Môže byť, keď plánovala s ním budúcnosť.

A to aj on s ňou plánoval?

Daj jej ešte čas a netlač moc na ňu.

ZdravyUsudok

Aky emočny tampon? Ved ja som baba nie jej kamarat ..

Ljan mylis sa, ona nieje jedna zo zlatokopiek, mala ho skutocne rada, ved mu kupovala darceky ani nie on tak jej, akk kna jemu, piekla mu kolace, varila mu ked bola u neho, bol chory bezala do lekarne kupit lieky ..milovala ho, ale nie pre peniaze, tie neriesila, to skor on, ona pracu ma, nezaraba vela ale zije s rodicmi tak jej to staci. Jej neslo o peniaze, sama take zlatokopky odsudzuje. Ako sa raz vyjadrila, nemohli by liezt do postele s niekym kto jej je vyzorom nesympaticky aj keby mesacny plat 1500€, drahe auto, dom, chatu, bazen a pod. V tom sme zajedno. No ty budes asi jeden z tych co hadze vsetky zeny v dnesnej dobe do zlatokopeckej triedy..

Tutenstein_xD

Ljan tak ty si pekne zakomplexovaný truľo. Ťa bolí pri srdci však ? Že o teba ešte žiadna nezakopla. To je len tvoja chyba a nikoho iného. Ale ty si určite ten typ, čo si myslí, že ženy idú len po majetných mužoch. Ak s toto myslíš, tak mi ťa je úprimne ľúto. Máš v tomto prípade pekne obmedzené zmýšľanie. Čo si robil preto, aby si mal ženu ? Chcem si to prečítať, čo všetko si robila snažil sa, aby si mal nejaký vzťah.

Ljan

Hmm, syn z bohatej rodiny. Ako inak. Len bohatí muži majú pre ženy hodnotu. Kamarátke je zrejmé skôr ľúto, že prišla o svojho sponzora na dovolenky či drahé handry, bude si musieť vystačiť so svojím platom a odvyknúť si od luxusu, ktorý vďaka nemu mala. Tak jej treba, toto doprajem každej peniazechtivej ženskej, ktorá nás chudobných mužov ignoruje.

Betka132

Je to normalne a chce to cas, tam jej vela pomoct nemozes. Niekto sa z rozchodu otrka za mesiac niekto potrebuje dva roky. Nechaj ju tak, musi si tymto stadiom prejst, ona sama sa raz spamata ze uz toho bolo dost a musi sa pohnut dalej. Ale do toho musi dospiet sama a moze to trvat aj dlho. Zatial jej mozes pomoct len tak ze ju vzdy vypocujes ked o nom bude rozpravat. Zene dost pomaha ked sa ma komu vyrozpravat bez toho aby ju ten druhy poucoval, kritizoval, daval nevyziadane rady a pod. Prejav pochopenie pre jej stav, pocuvaj ju, to je to najlepsie co mozes urobit.

swistica

Tak potom asi nerozumie rozdiel medzi psychologom a psychiatrom. Skus jej to vysvetlit, pripadne nech si pozrie serial Terapie - tam je vysvetlene ako psycholog pracuje. Ono volakedy sa ludia vyrozpravali knazovi, rodinnym prislusnikom, kamaratom. Dnes, ked uz komunikacia nefunguje, sa chodieva k psychologom. Nie kazdy vsak je odbornikom. Preto treba hladat podla recenzii toho vhodneho.
Poznam pripad, kde presne takyto problem z nespracovaneho rozchodu rokmi prerastol do psychiatrickej diagnozy. Takze to netreba podcenovat.