Som osameli

snazilkajulka

V tom pripade si asi typ cloveka, ktory ma radsej samotu ako niekde pobehovat vonku, ci sa mylim? Lebo ked ta kamarati volaju, tak zase az tak osameli nie si.

robreert

Musíš si nájsť nejaké koníčky, ktoré budeš absolvovať vo svojom voľnom čase a potom sa nebudeš cítiť osamelí!

Charles Bukowski

Vitaj v klube. Nájdi si koníčky a veci, čo ťa zaujímajú a venuj sa tomu. A možno pri tom natrafíš na nových ludi. Hlavne ale hladaj šťastie inde než v druhých ľuďoch, lebo väčšina ťa bude len využívať alebo tebou manipulovať. Čím je človek starší, tým viac si váži 2 skutočných priateľov než 100 kamarátov a známych.

1sandra

Spoliehat sa na par dobrych kamaratov, ktori cloveka vytiahnu obcas von este nikomu stastie do domu neprinieslo, lebo i tak sa tam budes musiet zas vratit a byt tam sam so sebou.

zena

Ak sa začneš venovať slovenčine, uvidíš, že sa to zmení a už viac nebudeš "osamelí", budeš vedieť, čo "stím", a budeš mať viac kamarátov, "ktorý" ťa vytiahnu von.

ModraObloha

Ahoj, zaleží čo očakávaš od toho aby si osamelý nebol.. koľko ľudí potrebuješ mať ? Aké vztahy s nimi chceš mať ? Maju to byť len také známosti, alebo kamaráti na také obyčajné konverzácie alebo hladáš len 1-2 ludí s ktorými si proste sadneš a viac nepotrebuješ v tejto oblasti? Ja osobne sa tiež cítim často sám, pretože nikoho nemám ale skôr by som proste bral 1-2 osoby na celý život a asi by mi to aj stačilo.. ak si podobný tak si myslím že není dobre nasilu hladať priatelstvá, spoločnosť .. aby si nakoniec nebol ešte viac smutný že ti nerozumejú.. že sa ti nedarí atď.. Zalží aká si povaha ak si proste extrovert a potrebuješ fakt okolo seba ludi, chodiť niekam snimi a žit celkovo spoločenský život tak potom ti radia dobre.. ale ak si človek čo je skôr hĺbavý rád si pokecá o témach čo proste v skupine 3+ ľudí sa nemusi tak často rozoberať tak ti radím najst niekoho podobného.. ako to už neviem.. keby viem tak mám pri sebe aj ja niekoho takého.. ak máš nejaké koníčky tak možno cez tie.. nejake zaujmi ale inak fakt neviem, ja som zistil za tu dobu čo som sám že niekedy som za to aj rád.. keď vidím pretvárku aj medzi kamarátmi.. tie herecké výkony a podobne.. tak proste sa od toho dištancujem.. a často narážam na nepochopenie.. tí ludia si snad myslia že mi to chýba a aj rodina.. ako keby vedeli lepšie čo je pre mna vhodné pretože to je dobre aj pre ních.. ale nechapu že nie každý to potrebuje , ak ta napadlo niečo čím si nájsť niekoho fakt podobného tak môžeš poradiť aj ty mne..

Luppi

Uslo ti dost podstatnych veci, ale to sa ti stava pravidelne.
Nejakych kamaratov ma, napriek tomu sa citi osamely. Akou premennou si prisla na to, ze ked ich bude mat viac, bude sa citit menej osamely? Osamely sa clovek moze citit aj v dave ludi. Osamelost je jeho vnutorny stav, nie vonkajsi. Ludia s nim nemozu byt 24 hodin denne.
Dalsia vec - ked nevie s ludmi konverzovat asi tazko len tak pride k inym a lahko to zmeni.

Akonato

Ako ti radi Lupi, ze nemas s nikym konverzovat, ale sediet v kuchyni a pozerat na sekundovu rucicku a cakat, ako ti kazdy bude telwfonovat a chciet byt tvojim najlepsim kamosom, tak to sa nedockas ani pozeranim do steny ani cakanim na zazrak.Takze jeho rady nebudu asi tiez z tych najlepsich
Musis si najst kamaratov ako bolo spominane pri roznych aktivitach sam.