Čaute mám 19 a som strašne osamelí , jediné čo robím je že chodím do školy a potom som doma .
Problém je že sa neviem zapojiť do komunity a ani neviem čo stim.
Mám len pár kamarátov ktorý ma niekedy vytiahnu von ale inak nie.
..
Som osameli
Každý má nejaké slabšie stránky. A pret treba na nich pracovať, aby boli silnejšie.
Treba prekonať strach. Treba ho jednoducho odložiť niekde nabok.
Asi by bolo dobre keby si sa zapojil do nejakých kolekt. aktivít šport, kultúra ap.. Môžeš tieš byť aktívnejší s niekym sa začať baviť, zavolať ho niekde ap Aby si nebol len sám doma a nerozmýšľal nad sebou
veľa známych a úspešných športovcov o sebe hovoria, že sú leniví, alebo majú obrovskú trému. Prekonali strach a dokázali tie slabiny prekonať. Len treba niečo robiť
Urcite nasilu nekonverzuj, to je ta najhlupejsia rada, ktoru ti mohla dat jedine SE, najspolocenskejsia, ktora travi vsetok cas na fore, alebo pridavanim hlupych maciek na socialne siete a tlaci sa ludom nasilu, hoci ju nikde nechcu. Ona sa sice rada porozprava, ale s nou uz ludia nie. Ak chces takto dopadnut, tak sa drz jej uzasnej rady.
To, ze si osamely nie je v tom, ze nemas okolo seba milion ludi. Co by si si s nimi chcel povedat? Len tak kvakat do vetra ako SE?
Oslovis 35 ludi mozno 33odmietne konverzovat, ale vzdy sa najde aspon jeden, co bude.A ked budes ticho nic sa nenaucis.Musis sa naucit konverzovat.Nezavazne.Zacat rozhovor.Niekomu to dobre padne ak sa o neho zaujimas a pocuvas.Az z toho zistis s kym mas rovnake zaujmy, s kym je sranda komu sa vyhybat.
Ako inac chces spoznat ludi, byt spolocensky a oblubeny najst si kamaratov ked sa ludi stranis? Mna v Anglicku ludia aj na ulici oslovili a nebolo to jeden x a kedze ja som spolocenska a nehanbim sa, tak sme si podiskutovali. A pacilo sa mi to.Pokial ten chlap neni doterny a netlaci sa ti hned do postele, rada sa porozpravam
V škole som tichí mám strach niekoho osloviť
Tak sa skús trošku možno zapojiť do debaty v škole s rovesníkmi a dohodnúť sa s nimi na nejakej aktivite mimo školy