Z ničoho nič kŕče v žalúdku

Príspevok v téme: Z ničoho nič kŕče v žalúdku
Zdroj

Dobrý deň
Rano bolo vsetko ok priznavam ze som nemala ranajky hodila do seba 50mg zinku a probiotika a sla do mesta. Prisla som domov. Dala si klasické slané tyčinky DRU a zacalo ma pobolievat v zaludku tak som si spravila hrianly jednu som zjedla druhu uz nie objavili sa u mna silne zaludocne krce. Netuší z coho nikdy som nic take nemala dala som si nospu a caj na zaludok a travenie inak mam 24rokov. Musim povedat ze dnes sa u mna objavila aj hnacka vodnata bolo mi aj na vracanie ale to uz preslo. Stale lezim v posteli krce ustupili ale akonahle sa postavim tak zasa sa objavia proste krc take pichnutie do zaludka. Mali ste niekto nieco podobne? Podozrievam trocha ten zinok neuzivam ho kazdy den ale kazdy druhy je to. 50mg a denna davka pre dpspeleho je 15mg preto ho uzivam kazdy druhy ale asi tiez nebolo rozumne užiť ho rano bez jedla. Za odpovede dakujem.

Tom14567

Prečo užívaš také velké dávky zinku ? Zinok dráždi žalúdok.

"dlhodobý nadmerný príjem zinku (vyše 40 mg/deň) môže spôsobiť:
deficit medi a železa (môže sa prejaviť anémiou)
poškodenie imunitných funkcii
zvýšenie hladiny LDL a zníženie HDL cholesterolu v krvi"

www.akv.sk

zena

Predávkovala si sa zinkom (3 a pol x si prekročila maximálnu odporúčanú dennú dávku), užila ho nalačno, a to ti vyvolalo kŕče a z toho máš aj bolesti na ľavej strane.
Užila si Nospu, a tá u teba vyvolala alergickú reakciu.
Inak na kŕče sa pije mätový, harmančekový, feniklový čaj, nie repík - ten je protizápalový.
Pi veľa vody, telo ochladzuj, nasaď diétu, alergická reakcia by ti mala pomaly ustupovať. Ak to nezvládaš, potom zájdi k lekárovi.

olivka1987

To podľa mňa ale nebude s tým súvisieť, myslím s tými bolesťami, to bude len z alergie nejakej len treba prísť na to z čoho

violoncistka

to vyzera ako alergicka reakcia na nieco, ak by ti puchol jazyk alebo tak okamzite na pohotovost, ak nie tak normalne dnes k obvodnej a nech ta posle na alergologiu

simka111

Na ľavej strane boli pankreas, môžeš ho mať podraždeny...vyrážky,no neviem..pila ai repik aj v minulosti?? Nemaš na neho nahodou alergiu ???