Z ničoho nič kŕče v žalúdku

Príspevok v téme: Z ničoho nič kŕče v žalúdku
Zdroj

Dobrý deň
Rano bolo vsetko ok priznavam ze som nemala ranajky hodila do seba 50mg zinku a probiotika a sla do mesta. Prisla som domov. Dala si klasické slané tyčinky DRU a zacalo ma pobolievat v zaludku tak som si spravila hrianly jednu som zjedla druhu uz nie objavili sa u mna silne zaludocne krce. Netuší z coho nikdy som nic take nemala dala som si nospu a caj na zaludok a travenie inak mam 24rokov. Musim povedat ze dnes sa u mna objavila aj hnacka vodnata bolo mi aj na vracanie ale to uz preslo. Stale lezim v posteli krce ustupili ale akonahle sa postavim tak zasa sa objavia proste krc take pichnutie do zaludka. Mali ste niekto nieco podobne? Podozrievam trocha ten zinok neuzivam ho kazdy den ale kazdy druhy je to. 50mg a denna davka pre dpspeleho je 15mg preto ho uzivam kazdy druhy ale asi tiez nebolo rozumne užiť ho rano bez jedla. Za odpovede dakujem.

Omen

Tie kŕče si nemala "z ničoho nič", ale z toho, že si užila vysokú dávku zinku na prázdny žalúdok a ešte si to zadupľovala Nospou.

siruma

podľa mňa máš riadne podrážený žalúdok, dávať tabletky na prázdny žalúdok nie je nič moc a ak ho máš citlivý tak stačí len málo. už potom keď sa naješ po pár hodinách ti to je na nič

simka111

Asi to bude tym zinkom na prázdny žalúdok. V každom prípade, skus bylinky. Repik a rumanček odstranuju bolesť a zlepšuju travenie. Na tie krče skus čaj fenikel-rasca-aniz.
Žalúdok môže štrajkovať z rôznych dôvodov. Ja mám občas také stavy pred menzesom.

Najčítanejšie články