som normalna ?

Príspevok v téme: som normalna ?
anria 44

uz dlhsiu dobu na sebe pozorujem ,ze mi ludia neskutocne lezu na nervy , nemam zaujem sa s nikym bavit , vykecavat ,stretavat /teda okrem mojej najlepsiej kamosky / problem je v tom ,ze odkedy je to takto viac a viac ,tak stale ma niekto otravuje, pracujem v obchode ,kde kedykolvek kto ide okolo a trocha ma pozna , hned sa pristavi a ma potrebu somnou komunikovat ,vtedy do mna vlezie 100 nervov ,samozrejme ,ze to nedam poznat ,zo slusnosti sa porozpravam ,ale cele moje vnutro krici ,dajte mi pokoj /ja nemam potrebu pocuvat inych ludi ako sa maju a co maju atd / nezaujima ma to ,som uzavrety clovek ,najradsej som sama so sebou ,problem je ze som atraktivna ,a velmi vela ludi by sa somnou rado kontaktovalo ,pozyvalo atd ! ja nemam zaujem ! vela ludi si mysli ,ze som namyslena .. ja nie som ! iba mam rada samotu a svaty pokoj ! a dalej ,neviem cim to je ,ale lepia sa na mna sami chlapi so sprostymi sexualnymi narazkami a vtipmi !!! idem sa z nich dogrcat! ja proste neznasam kontakt s ludmi ,a najvacsia sranda je , ze ked uz sa mam s niekym bavit ,tak musim z neho citit ,ze je to moja krvna skupina .. ale ja som fakt za skoro cely moj zivot nestretla cloveka pri ktorom by som si povedala ,ano mame si co povedat ,som rada ,ze som ta spoznala , stretavam fakt iba ludi co nemam potrebu sa nimi zapodievat ! ale ako schvalne oni maju potrebu sa zapodievat somnou ,ale ja o to nestojim !! a to nevravim o tom ,ze v mojom zivote co som fakt aj niekomu dala sancu /babam/ tak sa znich vyklubali falosne svine ,ktore mali potrebu ma ohovarat ...mozno som sebecka ,ale mne to vyhovuje , mam samu seba ,rozumiem si najlepsie. viem co chcem ,rady od ludi nepotrebujem a ani ich spolocnost .vsimam si aj ludi a hlavne baby ,ze sa dokazu s poker faceom bavit s ludmi s ktorych sa idem dogrcat ...len preto ,ze maju nejake meno a vychcane baby sa vidia niekde inde ,ja to nedokazem ,mne je z takych ludi zle aj ked maju miliony .A najviac milujem ,ked mi este niekto zadrbe ,TY SI taka hlupa ,uz si mohla byt niekde..... GRCAM z dnesneho sveta celkovo ,chcem sa vystrelit niekde na inu planetu kde budem sama !

1sandra

S "normalnostou" to daleko nedotiahnes, akurat sa z nej pogrckas, kedze pre kazdeho je normalne nieco ineho. Podla mna je normalne citit hnus a odpor voci niecomu, co sa cloveku bridi, no byt v tom dobrovolne je na uvazenie.

tamirilka

...podla mna kazdy sme iny...kazdy riesime ine veci...ine veci nam vadia...ja sa snazim neriesit a je mi tak najlepsie...

tibco48

asi by bolo dobre zmenit zamestnanie, lebo ocividne ti ludia vadia kvoli tomu, ze si s nimi kazdy den a ze sa im musis venovat.

jeanValjean

Zrejme nie veľa ľudí sa chce rozprávať o najintímnejších "zážitkoch "alebo ukazovať svoje morálne zázemie.

lorQa

Myslím, že veľa urobí samotná nálada a uvažovanie o živote, že toto má vplyv na to ako sa cítime aj s inými ;)

Natalinda

Podla mna si normalna alebo sme nenormalne viaceré, pretoze ja mam tiez najradsej samotu a nemusim sa rozprávať. Mam to tak aj doma, ze ak nekomunikujem, tak uz som odporna a zla, ale mne sa chce byt len potichu. Najhorsie je, ze mam aj partnera, s ktorym ked niekam idem, tak on je pravý opak mna, ze zdravi kazdeho a kazdemu sa prihovara, dokonca aj cudzim co mna neskutocne vytaca a vidim, ze aj viacerym ludom, ktorym sa prihovori to je prijemne, ale on vynada mne co som zac a vraj slusnost kaze byt taky a je zdvorily, lenze ja dobre viem, ze jeho to bavi a velmi rad spoznava novych ludi, zeny ci chlapov. Ja mam rada len svojh okruh, ktory je velmi malicky, ale mne to staci. On pritom tvrdi, ze si malokoho pusti pod kozu ako sa hovori, pritom každému sa pcha do zadku. A mas moj obdiv, ze pracujes v obchode kde je milion ludi, nasilu sa usmievat a rozpravat, to stoji velmi vela energie. Neviem ci sa taketo nase zmyslanie da zmenit ked to uz v cloveku raz je.