Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Škodí jedenie studeného jedla?

kolaria

Asi je to u každého inak, niekomu môže spôsobovať problém veľmi studené jedlo, niekomu naopak zas horúce. Osobne mi chutí asi teplejšie viac, ale záleží veľa od toho, či je aj leto alebo zima. V lete mi napríklad varené jedlá teplé veľmi nechutia.

lilinida

... tak to si aka lazbuznicka :D ja tak primerane vsetko. nieco mam radsej vriace, nieco teple a tak. ale vyslovene studene, to moc nemusim...

jarulinda

Tak ja ine ako horuce jedlo, ktore mi doslova vypaluje hrdlo, ani nezjem. Niekedy si dokonca davam este prihrievat, ak jem velmi pomaly a rychlo chladne.

malanynka

ja napriklad velmi horuce jedla jest nemozem, mne je z nich tazko. asi zalezi od konkretneho jedla, ci skodi alebo nie. taky slepaci vyvar by som asi studeny nejedla, ale ryzu uplne vpohode.

serena gome

Arrange letters, guess words and challenge your brain every day with Waffle Game waffleunlimited.com – a game that will make you “addicted” in the first few minutes!

zemlicka32

studene jedlo urcite neskodi, ale nikde sa ani neuvadza, ze by bolo k niecomu prospesne :D ja si take jedlo ani vychutnat neviem.