Partner a "pivo"

terminartorvlada

kym sme spolu neboli, tak kazdy den od cca mozno pol 19 po praci do 23.00, vikendy do zavrecnej aj po, 02.00 rano, ked sme zacali spolu chodit tak to bolo pomenej uz, ale aj tak casto, uz spolu zijeme bud ideme spolu alebo ide sam max tri x do tyzdna, nic ine ako pivo si neda, nevadi mi to :), je zodpovedny, ked treba nepije, nevadi mu to

porozmyslaj

Ide to do peňazi
Niči si pečeň, mozgové bunky, žaludok, obličky ..ten to dlho nebude žiť
Ma sklon k alkoholizmu pomaly
Nechodí tam kvôli nejakej peknej servítke?

momentik

melissa, iste je to strata casu a tie krcmove reci, sex, zeny, sport, politika, auta a pocuvat tie hlupe nazory je na zblaznenie.

Melissa3

Dakujem vam za nazory. Je mi to tak vysvetlene, ze sa potrebuje socializovat aj s chlapmi. Vacsinou chodi, ked ide odo mna trosku skor alebo ked ja idem s nejakou kamoskou. Mne osobne to pride strata casu sediet dlho v nejakej zacmudenej krcme.

Juli-Anna

Bože vdaka Ti za môjho snúbenca!!! Keď vidím a čítam, s akými chlapmi fungujú iné ženy. Môjmu Alkohol a krčmy smrdia,nefláka sa.A to je mladý človek.Opije sa max na Vianoce, keď sa zídu kamaráti z celého Slovenska.Ale zažila som aj presný opak,milovníka výjazdov za pivkom po práci a cez víkend bol rad na šrot.Vtedy mi vedel bezdôvodne škaredo nadávať a aj ruku na mňa zodvihol.Som rada že je to za mnou a o to viac si vážim toho, ktorého mám teraz po boku. Ženy, nezahadzujte sa s alkoholikmi a milovníkmi krčiem,budete šťastnejšie.

Simik32

Moj chodi len raz za tyzden (piatok alebo sobota) a aj to len v teplych mesiacoch (teraz uz nechodi, rad sedi skor na terase). Vzdy pride do polnoci a aj ked je niekedy "zostreleny" viac ako by som si predstavovala, vzdy sa umyje, niekedy si aj spravi jest (co byva aj ftipne, ked ho mota), povie mi, ako ma zboznuje a ide spat. Nadruhy den je fit, ziadna opica. Skor mi pride, ze ma viac energie, ako obyvkle. Vadi mi akurat to chrapanie, lebo vtedy to je neznesitelne a niekolko hodin nemozem ani zaspat. No viac ako toto by som mu asi nedovolila. Mam kamosov, ktori chodia denne po robote na pivo a zeny im to uz po tych rokoch toleruju. To ja by som nedala. Ale tak moj milovany je radsej so mnou, ako niekde bezo mna. Vzdy sme na to pivo chodili spolu a nemal rad, ked mal ist bezo mna (teraz uz musel vybehnut sam, lebo cakame babatko). Niekedy som ho musela aj vyhnat, aby sa trochu vyfiltroval :-)

isabellawampire

Mne by to už asi v takejto miere vadilo. Akože nevravím, aj môj si dá sem tam večer pivo cez týždeň ku večery ale zase jedno a doma, cez víkend nech si ide piatok alebo sobotu vyvetrať hlavu, niekedy ideme aj spolu raz za pár mesiacov na vínko a tak ale takto že aj cez týždeň aj cez víkend by som asi nebrala na ľahkú váhu