Byvame vo dvore so svokrovcami a stale tu niekto je

Príspevok v téme: Byvame vo dvore so svokrovcami a stale tu niekto je
Nechcemto

Uz je to takto 7 rokov stale tu niekto je barskedy nam vojdu dovnutra ak sa nezamkneme. Preco to takto musi byt? Vsetko drahe, byty drahe, domy drahe, mladi nemaju sancu sa osamostatnit. Ubija ma to, moja rodina zije 100km odtialto som tu sama medzi nimi stale. Nemozem si ist na dvor hola kedy chcem, ako chcem, stale cez vikend, kazdy vikend hlavne ked je pekne je tu nasackovana muzova sestra s detmi, stale tu niekto chodi. To aj vy takto byvate?=/

Golla

ste mohli už vopred vedieť, že to takto bude! proste nie je dobré bývať blízko ani jedných ani druhých, lebo žiadne súkromie potom nemáte.

salkamlieka

Toto je cisto sydrom varenej zaby
Clovek je nespokojny ale zvykne si tak ze nakoniec ostava tam kde nespokojny
Zabu dame do hrnca s vodu, vodu dame na sporak a zapalime. Zaba sedi vo vode a voda sa postuone zahrieva, zabe je prijemne ale voda je coraz teplejsia az zaba uz nema sil vyskocit a uvari sa.
Syndrom varenej zaby.

Shadow189

Tu pomoze jedine odstahovat sa do vlastného . Prepac ale 7 rokov to takto trpis? ved to musis byt uz uplne nanervy. Nebojte sa hypoteky da sa to zvladnut. CO ta nuti byt v tom dome? Aku mas skolu pracu? ked vam nevychadzaju peniaze co tak zmenit robotu?

realistajano

Ale peniaze su len o ne troska treba zabojovat. A zivot by ste si naozaj mohli zmenit zo dna na den. To ze ostávate s muzom v blbo platenej robote a nevychadzaju vam peniaze je len a len vasa blbost. Dnes je tolko prilezitosti ! Len blazon to nevyuzije.Clovek s ucnovkou moze zarabat v zahranici trojnasobne viac ako Ing. na Slovensku.

floralyss

Nechapem co sa kazdy tak boji hypoteky. Ved vzdy budes platit za byt kde byvas . Takto aspon spacas vlastne. Mne je skor hrozne ze niekto ostane u rodicov do smrti a este si tam privedie partnerku a decka tiez. a Trpia vsetci dokopy a zeru sa tam .

Nechcemto

Ja nie som alergicka na jeho rodinu, ale uz po 30 chcem svoje sukromie a nie kazdy bozi den s niekym byt, nikdy nie sme sami 24hodin jedine ze natrepe snehu po kolena alebo leje ako z krhly ale ani to nie takze tak. A stve ma ze moju rodinu vidam 2x do mesiaca a stou jeho sme stale nalepeni! Aj jeho to stve ale bohuzial sa nevieme pohnut dalej lebo peniaze no mam chut sa odstrelit

svokrusa

Prečo chceš chodiť po dvore holá?
Vedela si dobre do čoho ideš, bývať so svokrovcami je najväčšia blbosť ..

a_dr1a

Tak brat úver a potom to do dôchodku splácať tiež nie je žiadne terno. Keďže ste zvolili bývanie u jeho rodičov, zrejme sa u tvojich rodičov bývať nedalo. Je pravda, že sama nikdy úplne nebudeš. Ci by si bývalá v byte alebo v dome, susedov by si mala všade. Okrem dákej samoty u lesa) Ved si kúpte dáky menší pozemok niekde pri vode ci lese a teraz sa dajú zakúpiť do 10tis celoročne obývateľne drevené chaty. A tam môžete tráviť spolu celé vikendy. Dovolenky. Pripadne zainvestujte viac a mate vlastne bybanie. Ty skôr si alergická na jeho rodinu. Možno u tvojej rodiny by ti toto isté až tak príliš neprekážalo. Skus urovnať vztahy. Hľadaj pozitíva a nie co vás delí a hnevá