Uz je to takto 7 rokov stale tu niekto je barskedy nam vojdu dovnutra ak sa nezamkneme. Preco to takto musi byt? Vsetko drahe, byty drahe, domy drahe, mladi nemaju sancu sa osamostatnit. Ubija ma to, moja rodina zije 100km odtialto som tu sama medzi nimi stale. Nemozem si ist na dvor hola kedy chcem, ako chcem, stale cez vikend, kazdy vikend hlavne ked je pekne je tu nasackovana muzova sestra s detmi, stale tu niekto chodi. To aj vy takto byvate?=/
Byvame vo dvore so svokrovcami a stale tu niekto je
No to mas fakt blbe a chapem ta, ja by som takto byvat tiez nechcela. Tak skus presvedcit muza na hypoteku a nech si kupite aj nieco mensie. Neinvestujte peniaze do prerabky domu jeho rodicov ale setrite to a pouzite na vlastne
Ano dom patri svokrovcom a muz ma presvedcil lebo povedal, ze to bude docasne. Nikam sme sa vsak nikdy nepohli. Tak preco sproste reci typu ze ja som sa sem chcela nasackovat a gazdovat, toto je ozaj unikat ako slovaci dokazu prekrutit vsetko. Muz stale hovori ze on neratal s takym narastom cien nehnutelnosti ja ho chapem ale to tu akoze uz zostaneme? Ja som si takto zivot veru nepredstavovala. A zasa az taki chudaci nie sme. Lenze prerobene predat nemozme lebo to nie je nase. Idem si otrieskat hlavu o murik
Mnoho ľudí býva v podnájmoch, v panelákoch, v malých bytoch, ale aspoň tam majú svoje súkromie a kľud, svoj vlastný priestor, do ktorého im nikto nezasahuje. Ty si sa chcela natlačiť svokrovcom do domu a gazdovať tam ako na svojom, no bohužiaľ takto to nefunguje. Pokiaľ oni žijú, tak je to ich dom a ich pravidlá, ty sa musíš buď prispôsobiť alebo odíď preč, žiadne iné riešenie neexistuje.
Ludia uz by ste s tym naozaj mohli prestat, co som vam urobila? Nehanbite sa?
Kto zas zneuzil Ovecky? Fujtable
Nickname ale oni nebyvaju v jednom DOME ale v jednom DVORE. A ja predpokladam, ze takto si osamostatnenie predstavoval drahy muzicek. Aby usanoval, prerobil si starsi dom asi po dedkovi a babke pri rodicoch a ona tam teraz ma prestastna byvat. Preco ON nezabezpecil ine byvanie, preco sa ma ONA prisposobovat? Uz tu bolo zopar takych pripadov a kto na to doplatil?? Hmm zeby zena? :D
Aj nam toto robili, tak som si vzdy otvoril olomoucke syrecky, alebo sme si navarili polievku s tou takou velkou fazulou a prdy boli neskutocne, skratka sa k nam boja otvorit dvere.
A čo si čakala, je to ich dom tak je samozrejmé, že tam sú aj oni. Majú právo pozývať si k sebe návštevy, kedy chcú a koho chcú a keď sa ti to nepáči, nezostáva ti nič iné len si pekne zobrať úver a kúpiť si SVOJ byt alebo dom. Bývať u niekoho znamená prispôsobiť sa jeho životnému štýlu, tolerovať jeho návštevy.. keď to "nechceš", pobaľ sa a odíď. Takto si predstavuješ osamostatnenie, že sa z rodičovského domu nasťahuješ do domu niekoho iného?? A ešte sa aj sťažuješ?
Chod rychlo prec od tial
Mna by zaujimalo, ci je dom, v ktorom zijes? Ak svokrovcov, tak gratulujem. Deb..ilko co ti tu vypisuje bude asi jeden z hajz..lov, ktori tiez dotiahli zenu do rodicovskeho nech byva v cudzom, dava tam peniaze a stara sa!!