IQ hodnoty

Príspevok v téme: IQ hodnoty
testyx

Na internete som skúšala IQ test, vyšiel mi výsledok 107. Dá sa týmto testom veriť? Stala sa mi veľmi nepríjemná vec, bola som na pohovore cez agentúru do výroby a neurobila som testy. Testy boli prevažne z matematiky, cítila som sa ako v škole... Matematiku som nikdy nevedela, prišla som domov z pohovoru s plačom. Cítim sa ako najväčší idiot keď ani test neurobím :(

Guga13

Podľa mňa sú výsledky takýchto testov závislé od momentálnej nálady. Keď si neveríš, ani sa nad niektorou úlohou nezmysli a keď to berieš tak, že veď to je matematika, neurobíš ani to, čo v skutočnosti vieš. Ono to je o tom, chcieť sa sústrediť a prinútiť sa k tomu.

kvietok455

Vitaj na Slovensku. Hlupaci si chcu dokazat, ze oni su nieco viac ako ostatni. A este Vas aj ponizili ked ste museli odist. Fuj.

korytnackaaaa

Zdravotné prehliadky sú povinné a nie je na tom nič zlé, práve naopak. Ale ten test o ktorom píšeš... to je fakt divné. Keby sa to stalo mne, ten test vezmem domov, spýtam sa nejakého lekára, čo je to za test a ak by sa potvrdilo, že z toho testu sa vie zistiť prípadné tehotenstvo, okamžite by som tú firmu žalovala.

Kominik

To je bezna byrokraticka prax na Slovensku. Dokazovat si dolezitost a nadradenost tych, ktori sami osobnostne, ci odborne nemaju na svoju vlastnu pracovnu poziciu, ale ponizovanim inych sa snazia vsetkych presvedcit, ze tomu tak nie je. Ludske zdroje nezamenaju len to, ze sa jedna o pracu s ludmi, ale aj to, ze sa spravam ludsky.

testyx

Predtým nám ešte robili akúsi zdravotnú prehliadku, ktorej súčasťou bolo aj to, že som sa musela vycikať do pohárika a strčiť tam taký prúžok, vyzeralo to ako tehotenský test, len to bolo dlhšie a vyzeralo to trošku inak.. ktovie, či nás netestovali aj na tehotenstvo.

testyx

swistica Áno, prečítali mená tých, čo neurobili testy a mali sme sa postaviť a odísť. Hanbu mám na sto rokov. Chcela som sa prepadnúť do zeme.

swistica

Ti co neurobili testy sa mali verejne postavit a odist? Tak to je kretenizmus level 100 a personalista by potreboval riadne dovzdelavat vo svojej oblasti. Pri zakonoch USA by ich mozno aj niekto zazaloval.
Vies co, bud rada, lebo tak ako jednali na pohovoroch, tak by pravdepodobne jednali i pocas prace.

testyx

Ďakujem, troška ste ma upokojili :) Tie testy boli fakt ťažké, viacerí ich neurobili, ale boli aj takí, ktorí ich urobili a keď sme sa museli postaviť a odísť, myslela som, že sa prepadnem od hanby.