Ach tie vzťahy

Príspevok v téme: Ach tie vzťahy
Hellmanns

Páči sa mi jeden chalan. Boli sme spolu párkrát aj s našou partiou kamarátov posedieť. Páčil sa mi hned prvýkrát ako som ho videla. A mala som pocit, že sa mu môžem páčiť aj ja, pretože sa na mňa dosť dlho pozeral a keď som sa naňho pozrela, tak hanblivo sklopil zrak.
Neviem, skrátka mi z tých pohľadov prišlo, že sa mu páčim... Ale je taký tichší typ, možno aj hanblivejší mi prišiel... aj sme niečo málo prehodili spolu, no väčšinou sme sa bavili tak všeobecne všetci v partii. Takže sme viac-menej nemali príležitosť lepšie sa spoznať. No a takto sme spolu boli parkrát vonku, a ja mám asi tiež problém sa ,,odviazať", myslím v tom zmysle, že nedokážem dobre komunikovať s niekým kto sa mi páči ako s ostatnými, no a myslím že mal zo mňa pocit, že oňho nemám záujem. Tak si to vysvetľujem teraz tak, že som to celé pokazila s mojím ,,nezáujmom". Myslela som (snívala som), že mi napíše, niekam zavolá a tak by sme mali lepšiu príležitosť sa zoznámiť. Máme aj rovnaké koníčky.. Ale doteraz sa tak nestalo a myslím teda že sa už ani nestane. Ja prvá iniciatívu vyvíjať nechcem.. mám stále za to, že by mal prvý krok spraviť chlap..ja som akurát mohla byť viac zhovorčivejšia a dať mu možno nejak nenápadne najavo, že sa mi páči.. ? neviem... ja asi neviem v takýchto veciac ohľadne vzťahov chodiť.. :(
neviem ani, či to je všetko kvôli tomu, že aj on je hanblivejší typ?
máte niekto podobnú skúsenosť?
Ďakujem

Tomaas 12345

Hellmanns :

Musíš sa naučiť brat partnerské vzťahy len za niečo ako bonus a šťastie si hľadať predovšetkým v Bohu a mať i nejaké konicky.

Akonato

Ono to vobec nemusi byt, si len predlzujes utrpenie, lebo co ked ti povie, ze sa mu nepacis? Tak premrhas tristvrte roka cakanim na zazrak a mohla by si sa pokukat niekde inde zatial, ked to s tymto nevyjde.Skoda, ze nie si moja kamaratka dala by si mi tvoj telefon a o zvysok by som sa postarala, lebo potrebujes postuchnut.
Na "Osud" neverim absolutne
Ani na karmu
Reci typu- co sa ma stat sa stane- su pre flakacov, co nehnu ani prstom
Ked si napisem na nastenku- cely Vesmir sa spoji aby sa to stalo - su taraniny najvyssieho stupna
Ale uznavam, ze niektori ludia maju stastie a niektori nie

Hellmanns

Tomas12345: práveže ja som nemala vzťah už 4 roky... v predchádzajúcich vzťahoch som sa sklamala...
ale v podstate máš pravdu, som na to tak veľmi zameraná teraz a stále nad tým premýšľam a o to viac sa trápim.
Písať mu momentálne asi nebudem, dlhšie sme sa odvtedy nevideli, tak počkám na ďalšiu ,,príležitosť", keď sa zase uvidíme.
Tak nejak sa utešujem tým, že ak máme byť spolu, tak budeme, ak nie, tak skrátka to tak má byť...
Veríte na osud?

Tomaas 12345

Moc sa upieraš na partnerské vzťahy, a ked si od nich moc závislá potom sa ti i ťažšie bude nadväzovať partnerské vzťahy a viac sa pre ne budeš trápiť.

Akonato

Este ste sa nerozkyvali odvtedy? Teraz mas ty ostudu.Nemas nanho cez kamarata kontakt trebars ked idete von partia, spytaj sa kdeje "Martin" kedy pride atd..Prva ho pozdrav a tak dalej.Je pravda, ze neni lahke ist prvy.Mna vzdy muzi oslovovali v hojnom mnozstve, tak som ani ja nemusela robit prve kroky.Co sa aj od muza ocakava, ze bude aktivny a tych drzych sebavedomych som stretla dost. To je normalne, ze sa hanbis.A mas moznost sa s nim este stretnut ci to je uz pase? Akurat vcera v robote sme mali brigadnicku a sefky syn dosiel si pytat prachy a ked odisiel, sefka jej povedala, ze si pytal na nu meno na instagrame, ze sa mu hrozne lubila, ze sa jej ozve..Takto sa to robi ?

ahjajjaj

napíš mu na FB a počkaj na jeho reakciu. Alebo si nájdi v kine nejaký dobrý film, a dohodni sa aj s ostatnými na ňom a zvlášť volaj aj jeho.

Hellmanns

mne jeho dobrý kamoš povedal, že asi ešte nemal žiadne dievča, má už 30 rokov. možno nevie, ako sa správať, ako zbaliť ženu. neviem.. je mi ale sypatický a je to škoda že ja som to pokašľala s tým, že sa ako keby neviem uvoľniť a viac sa zaujímať o muža, keď sa mi páči. keď sa mi nepáči, nemám problém, srandovať, pýtať sa, ale keď sa mi páči tak to voľajako nejde. :( myslíte, keby má záujem naozajstný, tak by pre to niečo spravil? aj keby sa bál, že ho odmietnem a treba bude mať ,,ostudu" pred partiou? čo by isto nemal, nikto by si z neho za to posmešky nerobil.

AnetkaPariskova

Zas ale nejaky chalan tu minule pisal, ze neoslovil zenu, lebo bola prilis pekna a myslel si, ze dostane kopacky.Tak ho ona prva oslovila a uz su manzelia maju spolu baby. Tak ked sa ti niekto nenormalne lubi nechas ho odletiet, lebo neviem co nejake hlupe pravidla ? Potom sa ti asi az tak nepaci Ja som sa kvoli chalanovi prestahovala do ineho statu a nemala som istotu ci ma chce, len na zaklade nejakeho gulania ocami a boli z toho 3 roky nakoniec a keby nebol blazon, trva to dodnes

in blossom

To nie je o dobe, ja by som ho tiez neoslovila prva. Mne to stale pride, ze to je chlapska zalezitost. Co to je za chlapa, ked nema ani tolko odvahy, aby sa ozval prvy? Chcela by si takeho?
Ale mozno on naozaj ani nechce, to nevieme. A ci je zadany zistis lahko, ked ste v jednej partii, mozes sa spytat niekoho, kto ho lepsie pozna.