Nedava mi čo potrebujem

Príspevok v téme: Nedava mi čo potrebujem
AnnaBela

Ahojte, mám 30 a som s priateľom rok. Vo vzťahu nie som veľmi šťastná a stále ho neľúbim. Priateľ je introvert a veľmi často ma fázy kedy potrebuje byť sám, alebo ma celý deň ignoruje. Veľmi mi tieto jeho nálady vadia, pretože ja som osoba ktora si žiada pozornosť, kontakt, nehu, bozky. Od neho sa toho dočkám len vtedy keď chce on a to je len pri sexe. Zatiaľ nežijeme spolu pretože nepracujeme v jednom meste a sme dosť ďaleko od seba. Teda spoločný čas trávime spolu len počas víkendov a dovoleniek. Veľa krát som rozmýšľala o rozchode, ale nie som s tym úplne stotožnená.. skúšala som si ho predstaviť ako otca mojich deti, čo si predstaviť viem a myslim si že ako otec a manžel bude super (mám na mysli, že bude dobrý, obetavý, starostlivý), ale asi život s ním by bol trápenie. Pretože ja si kontakty vyžadujem. Veľa krát sme sa o tom rozprávali, aj sa mi chvíľu snažil dať čo potrebujem, ale aj tak sa vždy vráti do starých koľají. Je to múdry, šikovný a dobrý človek a mám ho viac ako rada ale tie povestne motýle som pri ňom nezažila. Je mi jasné že mi tu budete písať že si to nevážim aký je, ale ja si jeho pozitíva na ňom práveže vážim a asi aj preto som stále s nim. Odporučíte mi niečo?

co uz

Ja ti môžem za seba povedať len toľko, že som to isté zaživala s bývalým. Tiež absentovali kontakt s ním a častá ignoracia z jeho strany urobili svoje a ukončila som to nakoniec. Ale chýba mi strašne ..