Ahojte, v auguste som bola na dovolenke s mojou rodinou. Môj priatel nešiel nakoľko študuje na VŠ a pracuje a tak mu to časovo nevyšlo. Problém je v tom, že mi na tej dovolenke vôbec nechýbal. Prišla som na to že dokážem žiť bez neho, a že mám iné priority ako doteraz. S priateľom mame spoločnú hypotéku. Srdce mi hovorí aby som to ukončila, vzťah, školu, prácu.... žijeme len chvíľu a ja mám pocit že mi takto život pretečie medzi prsty. V našom vzťahu už nieje žiadna vášeň.... ak tam niečo zostalo tak asi len zvyk. Obaja máme 25 rokov, neviem ako ďalej.... sme spolu 7 rokov. Myslite že to prejde alebo prišiel čas na to ukončiť to ? Nikto iný v tom nieje ale na tej dovolenke mi to všetko docvaklo...
Všetko sa vo mne zmenilo
Nie on to necíti rovnako... zdá sa mi že mu ubližujem svojím správaním, tak sa snaží... mám pocit že už je neskoro.... bolo veľa veci ktoré mi vadili a on to aj ďalej robil a smial sa mi... zrazu keď ho odmietam zniesol by aj modré z neba ale ja už o to nemám záujem... prečo spájam všetko do hromady ? Pretože si predstavujem že začnem úplne od znova, vo všetkom.... na dovolenke som stretla veľa milých ľudí a plánujem sa tam vrátiť niekedy.... po dlhom čase som zažila veci ako motýle v bruchu, po dlhom čase som dostala konpliment.... proste nemusím žiť tak ako doteraz... ale sama neviem či to nieje len chvíľkovým ošiaľom alebo proste do toho ísť na plno.... neviem
podla mna by ste sa mali o tom porozpravat. mozno to on citi rovnako a ani o tom nevies. osobne si myslim, ze po siedmych rokoch vasen opadne v kazdom vztahu, mozno su vynimku ale tak neda sa cakat, ze aj po tolkych rokoch k sebe budete citit to iste co na zaciatku. mozno staci aby ste sa trosku viac obaja snazili :) su o tom aj knihy a kopec clankov na internete
..ked tam nic viac necitis tak asi ano..asi je to prechodeny cas len..
Môže to byť len prechodný pocit, ale ak nie je, zrejme bude múdrejšie to ukončiť. Je to pravdepodobne takmer jedna z tvojich prvých lások a proste zrejme túžiš ešte niečo zažiť, než si predstaviť celý ďalší život s týmto človekom a zrejme aj iné tvoje životné okolnosti ťa veľmi nenapĺňajú. To že ti nechýbal, je dosť zlé znamenie. Mne by napr. muž veľmi chýbal a práveže absolútne by ma nebavilo chodiť na dovolenku s niekým iným, rodinou.
Možno naozaj s iným chlapom budeš mať po siedmych rokoch to isté, ale vždy lepšie než si celý čas hovoriť- čo ak tam niekde niečo, niekto je a mohlo by byť všetko inak......Každopádne už budeš aspoň zrelšia, než si bola, keď si začala chodiť s terajším partnerom.
Akurát bude treba poriešiť to bývanie, keďže máte hypotéku, nie je to vždy najjednoduchšie len tak všetko hodiť za hlavu. Ale deti nemáte a ani by som ti neodporúčala ak máš takého pocity.
Myslíš, že v ďalšom vzťahu budeš mať po 7 r. tiež nejakú vášeň? Vyhľadaj si články o vzťahovej kríze po 7 r. .Možno Ti to pomôže zodpovedať Tvoje otázky. Pýtaš sa, či to prejde. Nie, neprejde to. No môže sa to posunúť do ďalšej fázy.
Ďalej píšeš ,,Srdce mi hovorí aby som to ukončila, vzťah, školu, prácu,, Prečo spájaš vzťah so školou a prácou? Čo chceš teda ďalej robiť?