Všetko sa vo mne zmenilo

Príspevok v téme: Všetko sa vo mne zmenilo
Tamca88

Ahojte, v auguste som bola na dovolenke s mojou rodinou. Môj priatel nešiel nakoľko študuje na VŠ a pracuje a tak mu to časovo nevyšlo. Problém je v tom, že mi na tej dovolenke vôbec nechýbal. Prišla som na to že dokážem žiť bez neho, a že mám iné priority ako doteraz. S priateľom mame spoločnú hypotéku. Srdce mi hovorí aby som to ukončila, vzťah, školu, prácu.... žijeme len chvíľu a ja mám pocit že mi takto život pretečie medzi prsty. V našom vzťahu už nieje žiadna vášeň.... ak tam niečo zostalo tak asi len zvyk. Obaja máme 25 rokov, neviem ako ďalej.... sme spolu 7 rokov. Myslite že to prejde alebo prišiel čas na to ukončiť to ? Nikto iný v tom nieje ale na tej dovolenke mi to všetko docvaklo...

Anonym222

Po 7rokoch je normalne že vo vstahu to škripe. Ale jabysom vstah nezahodila. S mojim mužom sme 10rokou. A kvoli takim somarynam sa snim nechcem rozviest. Treba na vstahu pracovat. Toje normalna kriza. Neboj ono sato zlepsi.

mimila

neviem ci by som robila taketo unahlene zavery, predsa len mozno to mas len nejaky prechodny stav a skrz to zahodis vztah?

Tamca88

Nie nikto iný v tom nieje... ale stretla som veľa fajn ľudí aj mužov ktorí o mna prejavili záujem no nič som neriešila nakoľko som stale vo vzťahu a keby aj neviem ako zle bolo nikdy by som nepodviedla.... ale proste bolo to prijemne a zrazu keď som sa vrátila môj doterajší zivot mi príde mrhanie časom oproti tomu čo všetko sa dá zažiť... a je to moja prvá laska všeličo sme zažili... aj ma podviedol, klamal, aj sme sa rozišli a klapalo to v pohode až do teraz.... ako keby som na dovolenke otvorila oči... ja som nikdy s nikým okrem neho noc nemala čo sa o ňom nedá povedať a proste veľa krát ma sklamal, ešte viac krát som odpustila, boli veci ktoré mi prekážali a dlhodobo sa smial že sú to banality a proste mám pocit akoby niečo vo mne vybuchlo a cely môj doterajší postoj k životu sa otočil o 180 stupňov. Sama nechapem čo to všetko znamená...

na drobno

Skús si ho predstaviť ako si on doma počas tvojej dovolenky užíva s inou kočkou, že čo to s tebou urobí a ako sa s ňou prechádza v parku za ručičky a sem tam zastanú a dajú si pusinku. Ak by ti to bolo jedno, tak to už nie je OK...inak si najskôr písala, že v tom nie je nikto iný??

Urychlovac

To je tak, ked necha chlap zensku osamote, lebo si mysli, ze kto by uz tu jeho chcel-by sa teda cudoval, tak ju hned nejaky pretiahne a ona je namotana.

srandada

letné motýliky v bruchu zväčša nemajú dlhodobú perspektívu, ale niektorým to vyšlo, noveľmi neidealizuj...ľudia na dovolenke sa väčšinou správajú inak (uvoľnenejšie) ako v bežnom živote a chalani si chcú často len nezáväzne zaflirtovať na spríjemnenie dovolenky

pettroneta

tamca, rozumiem správne, že si sa s niekým zoznámila na dovolenke, kvôli komu tie motýle v bruchu vznikli?

srandada

keď sa vzťah nikam neposúva po toľkých rokoch, zostávate na jednom bode, nemáte spoločné plány do budúcnosti, tak nastane proste nuda a otázka, čo ďalej?...tiež si myslím, že to treba s ním prebrať...všimla som si u iných dlho spolu chodiacich pároch, že po rozchode sa bezhlavo zaľúbia do iných a po krátkej chvíli sa zoberú, majú deti, ešte teda v období ošiaľu, keď pôsobia hormóny a tiež to nie vždy dopadne dobre...takže netreba hneď po prvej kríze vzťah skončiť, lebo by si mohla prísť o stabilného partnera, ktorý s tebou myslí do budúcnosti, ale teraz má na hlave toho veľa (prácu a školu) a ani netuší, že ty nad čím uvažuješ, a možno to cíti rovnako, tak preto je potrebné sa porozprávať...