Zle som stúpil

Príspevok v téme: Zle som stúpil
patrikkh123

Ahojte, zle som stúpil na ľavú nohu a bolí ma to. Hlavne pri došliapnutí, ale nie moc. Opuchnuté to nemám. Členkom viem hýbať, členok to neni. Bolesť je na ľavej strane, ľavej nohy. NEMÁM NIEČO ZLOMENÉ??? Čo to môže byť? Ako dlho to bude bolieť? Veľmi sa bojím. Ďakujem.

swistica

mjanik - ak by za vami ten clovek prisiel, neposlali by ste ho za lekarom kvoli rontgenu a ct na urcenie diagnozy?

zltyjaster

čau, ja som tiez raz takto zle stupil, chodit som mohol a nakoniec to bol zlomeny piaty metatarzus. mal som dlahu a natieral to octanom ale ak mas zlomeninu tak si davaj vapnik (idealne nie z tabletky) a mumio. chod určo na rtg.

kubita

pokial tam nie je ziadny opuch tak zlomene to podla mna nebude. este aj ked normalne hybat mozes, podla mna si proste zle stupil a chvilu bude boliet kym si to das dokopy

swistica

Ahoj Patrik. Treba ísť ešte dnes na urgentný príjem. Lekár Ťa pošle na rontgen a budeš najlepšie vedieť, čo Ti je. Mnohé zlomeniny pôsobia tak, že človek môže nohou hýbať a dokonca istý čas ešte aj chodiť. Tiež môžeš mať navrhnutú nejakú šľachu a pod. My tu nie sme veštci, takže naozaj treba toho lekára.

petroneta - octanová masť sa vraj dnes už neodporúča. Minimálne mne lekár skoro až vynadal, keď som povedala, ze opuch natieram octanovou masťou. Vraj je veľmi agresívna a na opuchy treba prikladať najnovšie už len ľad.